Altres cursos, seminaris o jornades, que s'ofereixen des del DARP

Els criteris microbiològics, la clau de la seguretat alimentària

Els criteris microbiològics, la clau de la seguretat alimentària

Aquest curs va dirigit als professionals que estan treballant en un departament tècnic o d'I+D+I d'empreses del sector carni, així com laboratoris i organismes de control i gestió de la qualitat i la seguretat alimentàries. Es realitzarà a Barcelona els dies: 6, 11, 13 i 18 de juny

Seminaris de valor afegit: sector dels productes artesanals

L'Escola de Capacitació Agrària de Tàrrega coordina uns Seminaris de valor afegit per al sector dels productes artesanals. Ofereix teoria i experiències sobre fires, màrqueting on-line, packaging i internacionalització

FCAC

Formació subvencionada en emprenedoria agrària

Curs de 30 hores per a joves menors de 30 anys en situació d'atur. Els interssats tenen com a data límit per inscriure's el proper dilluns 13 de maig

Cursos presencials i semi-presencials de maig i juny

Consulta la programació dels diferents cursos relacionats amb temàtiques del sector agroalimentari i que comencen al maig o el juny

ECAF DE STA. COLOMA DE FARNERS

Curs pràctic d'apicultura

Amb aquest curs, volem facilitar el coneixement d'aquesta activitat i donar les nocions bàsiques teòriques i pràctiques per a aquelles persones que vulguin iniciar-se en aquesta activitat, o bé millorar-ne els seus coneixements