Altres cursos, seminaris o jornades, que s'ofereixen des del DARP

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA d’Amposta (Amposta), del 28 de setembre al 10 de novembre de 2018

Aplicacions medicinals de les plantes del nostre entorn

Són moltes les plantes que acompanyen els cultius del nostre entorn. Moltes vegades les coneixem sota l’expressió de “males herbes” malgrat que tenen usos i propietats molt interessants. Aquest curs pretén posar en valor aquestes plantes que apareixen als cultius, als camins o a les finques ermes a través de diverses tècniques d’aplicació.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA del Pirineu (Bellestar), 19, 20 i 21 de març de 2019

Tecnologia bàsica d’elaboració de formatges. Pastes premsades

Aquest curs forma part del programa d’activitats de formació contínua per al sector formatger artesà de Catalunya, que ha de permetre la qualificació dels professionals del sector. S’adreça a principiants interessats en adquirir els conceptes bàsics per iniciar-se en aquesta activitat.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA del Pirineo (Bellestar), del 17 al 21 de septiembre de 2018

Práctica de maduración de quesos

Este curso forma parte del programa de actividades de formación continua que la Escuela Agraria del Pirineo realiza dentro del proyecto INNOLACT. Está dirigido a profesionales del sector lácteo que deseen mejorar las técnicas de maduración de quesos.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA del Pirineu (Bellestar), del 17 al 21 de setembre de 2018

Pràctica de l’afinat de formatges

Aquest curs forma part del programa d’activitats de formació contínua de l’EA del Pirineu i s’emmarca dins del projecte INNOLACT. Va adreçat a formatgers amb experiència que desitgin millorar les tècniques de l’afinat.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA del Pirineu (Bellestar), del 5 al 7 de març 2019

Elaboració de mantega i iogurt

La diversificació de productes permet arribar a un ventall més ampli de públic i repercuteix en la rendibilitat de les empreses. L’elaboració de iogurt desnatat i/o mantega és una estratègia a l’abast de les formatgeries artesanes per aconseguir-ho.