Altres cursos, seminaris o jornades, que s'ofereixen des del DARP

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Manresa, del 9 de febrer al 2 de març de 2018

Disseny de plantació de fruiters ecològics

El disseny de la plantació de fruiters i d’altres llenyoses dependrà del maneig que se’n farà al llarg de la vida del cultiu. L’elecció dels criteris d’aquest disseny condicionarà els resultats productius, sanitaris, econòmics i de comercialització de les collites. Per tant, és important tenir en compte tots els elements que intervenen en aquest disseny: la parcel·la, els possibles problemes sanitaris que puguin aparèixer, la fertilització, el control d´herbes o el mercat potencial de les especies a implantar, entre d’altres, a fi d’obtenir uns resultats satisfactoris. En aquest curs, l’alumnat realitzarà pràctiques de disseny sobre casos concrets.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Tàrrega, del 11 de gener al 31 de maig de 2018

Presa de decicions en l'explotació agrària extensiva II (modalitat semipresencial)

Curs adreçat a persones que estan en procés d’incorporació a l’empresa agrària. Aquest curs, pensat en format seminari, pretén fer un seguiment, gestionar i planificar totes les tasques i recursos necessaris d’una explotació agrària extensiva real. De manera que els alumnes en cada sessió, i amb l’ajuda de diferents experts, prendran part de la presa de decisions de les diferents tasques a dur a terme en la gestió empresarial d’una explotació de cultius extensiu.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Vilafranca del Penedès, gener de 2018

Cursos de Poda - INNOVI

Acredita't amb el Carnet de Poda que certificarà els teus coneixements sobre la Poda de Respecte. Aquest tipus de poda ajuda al cep a viure més i millor. El Grau 1, és un curs de 8 hores, està destinat a aquells treballadors que volen perfeccionar la seva tècnica i entendre, amb més profunditat, les reaccions en el temps del cep a les accions dels podadors. El Curs de poda de Grau 2 és específic per a gent que té certa experiència en el món de la poda. Està orientat a caps de colla i encarregats. El Grau 2 té una durada de 20 hores.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Santa Coloma de Farners, maig de 2018

Arboricultura i tècniques de grimpada

Es tracta d’un curs, amb una part pràctica important, que vol donar resposta a la necessitat que molts professionals del sector forestal i de la jardineria mostren en relació a la seguretat en els treballs de poda d’alçada. Una part teoricopràctica ens ensenya l’observació dels arbres per conèixer com creixen i es desenvolupen i per entendre millor on i com fer els talls de poda. El curs conté unes hores per conèixer i practicar les tècniques de rescat dalt de l’arbre en cas que es produeixi un accident durant la feina. La nova formació professional afavoreix la formació validable al llarg de la vida: aquest és un curs validable com a unitat formativa del títol de tècnic/a en Jardineria i Floristeria.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Santa Coloma de Farners, febrer-març de 2018

Disseny de jardins amb Sketchup: curs bàsic 2D i 3D

L’Escola Forestal continua oferint cursos de disseny de jardins amb ordinador. En aquest cas, però, us presentem un nou programa: l’SketchUp. L’SketchUp és un programa de dibuix força més senzill, intuïtiu i fàcil que l’AutoCAD, i que cada cop és més utilitzat. En jardineria i paisatgisme, està tenint molt bona acceptació i permet fer presentacions en 3D molt visuals i entenedores. Es tracta d’un curs molt pràctic. Aprendreu a fer anar el programa a través de diferents exercicis senzills desenvolupats a classe, sota la guia i la supervisió del professor. Adquirireu les habilitats bàsiques per poder desenvolupar i presentar un projecte de disseny d’un jardí amb SketchUp.