Altres cursos, seminaris o jornades, que s'ofereixen des del DARP

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Santa Coloma de Farners, març de 2018

Curs de preparació per a la Certificació europea de la serra mecànica (ECC1-ECC2)

L’objectiu principal d’aquest curs és incrementar la seguretat del treballador forestal i millorar la rendibilitat de la feina. Es tracta d’un curs pràctic en què el professorat qualificat treballarà individualment amb l’alumnat i se’l prepararà per passar la prova del Carnet europeu de motoserrista. El curs ECC1 tracta sobre el manteniment i l’ús de la serra mecànica i el trossejament. El curs ECC2 tracta sobre la tala d’arbres fins a 380 mm de diàmetre.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Vilassar de Mar, del 30 de gener al 27 de febrer de 2018

Curs de manipuladors i aplicadors de productes fitosanitaris. Nivell bàsic

El curs està dissenyat per donar resposta als professionals del sector agrari que estan obligats a obtenir el nivell bàsic de capacitació com a agricultors que no disposin de personal auxiliar en la mateixa explotació, personal auxiliar d’empreses i altres entitats dedicades a l’aplicació de productes fitosanitaris, personal auxiliar d’empreses i explotacions agràries que apliquin productes fitosanitaris i personal auxiliar dels establiments de venda al públic de productes fitosanitaris.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Sant Sadurní d’Anoia, del 23 de gener al 22 de març de 2018

Curs bàsic de producció agrària ecològica. Especialitat en viticultura (modalitat presencial)

Dins del sector de la vinya i del vi, la Producció Agrària Ecològica (PAE) està en un procés de transformació, millora i expansió per avançar la seva posició en un mercat globalitzat i competitiu. El curs està orientat al coneixement sobre els principis generals de la producció agrària ecològica que regeixen la viticultura ecològica i les bases tecnològiques que s’hi apliquen, els aspectes diferenciadors de la vinificació del raïm ecològic, els elements de comercialització dels vins ecològics, i també aspectes tan rellevants com l’elaboració.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Bellestar, del 22 de gener al 22 de juny de 2018

Mòdul de maneig dels equins durant la seva reproducció i recria

Aquest mòdul està associat a la unitat de competència de maneig dels equins durant la seva reproducció i recria. Així mateix, està vinculat a la qualificació professional de Cuidados y manejo del caballo del Catálogo nacional de las cualificaciones profesionales del Instituto Nacional de Cualificaciones Profesionales (INCUAL). El mòdul s’adreça a persones relacionades amb el món rural.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Bellestar, del 9 de gener al 23 de març de 2018

Mòdul de ferrament ortopèdic i correctiu en equins

Aquest mòdul està associat a la unitat de competència de determinar l’aplicació de ferraments ortopèdics en equins. Així mateix, està vinculat a la qualificació professional de Herrado de equinos del Catálogo nacional de las cualificaciones profesionales del Instituto Nacional de Cualificaciones Profesionales (INCUAL). El mòdul s’adreça a persones relacionades amb el món rural.