Altres cursos, seminaris o jornades, que s'ofereixen des del DARP

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Lleida, 25 i 27 de setembre i 1 d’octubre de 2018

IV Seminari d’especialització en processament de fruites i hortalisses de IV i V gamma

En l’actual entorn de globalització, la generació de nous coneixements i la seva transformació en nous productes i serveis és un dels reptes més importants per mantenir i millorar la competitivitat de les empreses. Així, poder anar un pas endavant i conèixer noves tendències, nous formats i nous ingredients que permetin crear un producte únic en el negoci és un factor clau.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Barcelona, 17 i 18 de setembre de 2018

Food Defense i Frau Alimentari

El més important per establir un Pla de Food Defense és fer una bona anàlisi de riscos, establint les vulnerabilitats i punts crítics de la planta. Per aconseguir aquest objectiu es proposa l’ús de diferents eines i procediments per evitar qualsevol acció malintencionada sobre les instal·lacions de les empreses agroalimentàries.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Barcelona, 26 i 28 de setembre i 3, 5 i 10 d’octubre de 2018

Les instal·lacions: visió des de BRC, IFS i FSSC22000

Les instal·lacions són un dels grans reptes en la certificació dels esquemes d’innocuïtat alimentària. Ja sigui perquè tenen uns anys, perquè el flux no és del tot correcte, perquè hi ha una porta que no encaixa bé... Els components de les instal·lacions són elements intrínsecs en el si dels sistemes de certificació d’innocuïtat i molt sovint són un factor transcendental en la decisió de l’esquema a implantar i certificar.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA del Pirineu (Bellestar), del 24 de setembre al 14 de desembre de 2018

Gestió del casc descalç i nous sistemes d’ortopèdia

Aquest curs aborda de manera innovadora el peu del cavall i els sistemes d’ortopèdia equina. Aquest mòdul està destinat a ferradors, ajudants ferradors i podòlegs equins que vulguin incrementar els seus coneixements en gestionar el peu del cavall. Es demana que tinguin com a requisits: certificat d’estudis secundaris i edat laboral. Com les places són limitades es farà una selecció en funció de la seva vinculació al món rural, lloc de residència, projectes d’incorporació al món agrari, etc.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA de Manresa, del 6 de novembre al 10 de desembre de 2018

Aprofundiment en l’agricultura biodinàmica

Aquest curs està adreçat a agricultors que s’hagin iniciat en la biodinàmica i que vulguin aprofundir en el coneixement de les bases, la filosofia i el mètode que ofereix aquesta tècnica per fomentar la vitalitat del sòl, millorant-ne la fertilitat i la qualitat de la seva producció a través de pràctiques respectuoses i l’aplicació de preparats i un compost de qualitat.