Altres cursos, seminaris o jornades, que s'ofereixen des del DARP

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA de Tàrrega, 21 i 28 de setembre, 5, 19 i 20 d’octubre de 2018

Bioconstrucció a l’explotació agrícola. Construcció amb terra

Fa diversos anys que a l’Escola Agrària de Tàrrega tenim una línia de formació sobre bioconstrucció. Hem treballat amb materials com la canya, les bales de palla, la fusta, la terra, etc. Aquest any proposem fer un curs per conèixer les diverses tècniques constructives que usen la terra com a material de construcció, un material local, no tòxic, de baix impacte ambiental i amb molt bones prestacions per a la construcció.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA Solsonès (Olius), 26 de Setembre, 3, 10, 17 i 24 d’octubre de 2018

Prepara el teu allotjament rural per a treballar amb el turisme de fauna i natura

L’objectiu d’aquest curs és capacitar els propietaris d'allotjaments rurals per iniciar una línia de treball en turisme de fauna i natura. Catalunya té una posició geogràfica que permet una elevada biodiversitat. Aquest fet ha estat vist en ocasions com un impediment per al desenvolupament de determinades activitats humanes; ara bé, la demanda d’experiències en el medi natural i d’interacció amb la fauna salvatge creix a casa nostra. Sense deixar de banda altres activitats de turisme rural més clàssiques, l’oferta de turisme de fauna i natura pot ser un gran atractiu per al desenvolupament dels negocis d’allotjament al medi rural i pot contribuir a ampliar el ventall de públic potencial. Però aquest tipus de turisme ha de ser programat amb certs criteris.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Vilassar de Mar, Octubre i Novembre de 2018

Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

Aquest curs està dissenyat per donar resposta als professionals del sector agrari que estan obligats a obtenir el nivell qualificat de capacitació com a persones responsables dels establiments de venda al públic de productes fitosanitaris, els aplicadors a tercers i els directors tècnics de les empreses de tractaments fitosanitaris i tots els responsables de les explotacions agrícoles, de les empreses i de les entitats que tinguin al seu càrrec persones que apliquin aquests productes.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA Sta. Coloma de Farners, del 17 d’octubre al 21 de novembre de 2018

Presentació de projectes de jardineria amb Photoshop

Curs pràctic destinat preferentment als professionals de la jardineria que en algun moment de la seva feina necessiten treballar amb fotografies i imatges, i especialment a aquells que es dediquen al disseny de jardins o al paisatgisme i volen millorar la presentació dels seus projectes. Photoshop és un programa especialitzat en l’edició d’imatges. És molt complert i àmpliament utilitzat des de fa anys, degut a la seva versatilitat, facilitat d’ús i gran ventall d’eines disponibles per editar i retocar les imatges. Permet millorar notablement els projectes de disseny fent que les presentacions adquireixin un aspecte molt més realista. L'utilitzen professionals de diferents sectors, però sobretot els del món de la imatge, com fotògrafs, dissenyadors web o dissenyadors gràfics, entre d’altres. Amb els anys el programa ha anat incorporant diverses millores i eines d’edició, que resulten més intuïtives i fàcils d’utilitzar.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA del Pirineu (Bellestar), del 5 de novembre de 2018 al 10 de gener de 2019

Curs de Ramaderia Boví de Llet. 5ena. edició

Aquest curs va adreçat als joves que es volen incorporar al món del boví de llet i també pot ser d’interès per a tothom que vulguin actualitzar i compartir coneixements i opinions.