Altres cursos, seminaris o jornades, que s'ofereixen des del DARP

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Santa Coloma de Farners, març de 2018

Com gestionar els costos de la teva petita empresa eficaçment

Ets un petit empresari i vols aprendre com gestionar les teves compres eficaçment? Saps gestionar correctament les teves despeses? Necessites eines per gestionar millor els teus pagaments i la teva tresoreria? Aquest curs donarà resposta a tot això i molt més!!!

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Sant Boi de Llobregat, març de 2018

Murs vegetals

Els murs vegetals són una barreja de botànica, de medi ambient, de disseny, d’art i d’arquitectura. Més enllà de la seva bellesa, aquests murs vegetals aporten beneficis ambientals i energètics, i es poden instal·lar tant en l’interior com en l’exterior dels edificis. En aquestes jornades, veurem quins són aquests beneficis, els llocs on es poden ubicar, les diferents estructures de suport i exemples de plantes adequades per a aquesta modalitat de jardineria.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Tàrrega, 15, 22 i 29 de gener i 5 de febrer de 2018

Manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

D’acord amb el DECRET 61/2015, de 28 d'abril, sobre els productors i operadors de mitjans de defensa fitosanitària de Catalunya i les Agrupacions de Defensa Vegetal, els aplicadors i el personal de les empreses dedicades als tractaments amb plaguicides han d'haver superat cursos de capacitació homologats. Cal disposar del carnet de nivell bàsic sempre que es participi directament en l'aplicació o manipulació de productes fitosanitaris (que no siguin gasos o generadors de gasos classificats com a tòxics i/o molt tòxics). L’Escola Agrària de Tàrrega, mitjançant aquest curs, ofereix la possibilitat d’assolir aquesta formació.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Santa Coloma de Farners, del 21 de febrer al 23 d’abril de 2018

Curs de manipuladors i aplicadors de productes fitosanitaris. Nivell qualificat

Aquest curs està dissenyat per donar resposta als professionals del sector agrari que estan obligats a obtenir el nivell qualificat de capacitació com a persones responsables dels establiments de venda al públic de productes fitosanitaris, els aplicadors a tercers i els directors tècnics de les empreses de tractaments fitosanitaris i tots els responsables de les explotacions agrícoles, de les empreses i de les entitats que tinguin al seu càrrec persones que apliquin aquests productes.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Santa Coloma de Farners, del 22 de gener al 19 de febrer de 2018

Curs de manipuladors i aplicadors de productes fitosanitaris. Nivell bàsic

El curs està dissenyat per donar resposta als professionals del sector agrari que estan obligats a obtenir el nivell bàsic de capacitació com a agricultors que no disposin de personal auxiliar en l’explotació mateixa, personal auxiliar d’empreses i altres entitats dedicades a l’aplicació de productes fitosanitaris, personal auxiliar d’empreses i explotacions agràries que apliquin productes fitosanitaris i personal auxiliar dels establiments de venda al públic de productes fitosanitaris.