Altres cursos, seminaris o jornades, que s'ofereixen des del DARP

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Sort, del 9 al 29 de novembre de 2017

Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris (matí)

Aquest curs ofereix una formació específica als professionals del sector agrari que vulguin aprendre a realitzar una pràctica fitosanitària correcta i obtenir el carnet de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris de nivell bàsic.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Sant Sadurní d’Anoia, del 27 de novembre al 22 de desembre

Curs de manteniment i maneig del tractor i les màquines motrius

Els tractors i el seguit d’eines acoblades són per a qualsevol explotació agrícola l’eix principal de treball, cosa que contribueix a la rendibilitat de l’explotació. L’aprofundiment en els coneixements sobre mecànica, les operacions de manteniment i el seu maneig d’una manera segura, eficient i amb tota la consciència en les Bones Pràctiques i els riscos existents són els objectius d’aquest curs.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Santa Coloma de Farners, 7, 9, 14, 16 i 20 de novembre 2017

Bàsic d'implantació del sistema d'appcc i prerequisits

El Reglament 852/2004, relatiu a la higiene dels productes alimentaris, estableix que l’operador de l’empresa alimentària és el responsable principal de garantir la seguretat alimentària. Caldrà crear, aplicar i mantenir un procediment o procediments permanents basats en els principis del sistema d’ APPCC. L’objectiu del curs és millorar els coneixements sobre el sistema d’APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític) i els prerequisits, i també saber aplicar el sistema a les línies productives.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Vallfogona de Balaguer, del 2 al 8 de novembre de 2017

Nutrició i sanitat en apicultura

El curs s’adreça a apicultors que proporcionen alimentació a les seves abelles i amb inquietud per millorar la seva estratègia. Així mateix, pretén ser l’inici d’un grup de treball i d’intercanvi d’experiències entre apicultors de la zona sobre nutrició i alimentació de les abelles. També s’hi tractarà el tema de les patologies més comunes a l’apiari, amb especial esment a la varroasi, i també les darreres notícies en relació amb la normativa i els ajuts en el sector.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Vilassar de Mar, novembre de 2017

Seminari-taller de l'emprenedoria en horticultura

Les persones emprenedores són les que fan de la innovació el seu aliat i el seu instrument per dur a terme les seves iniciatives. Per això, i perquè el sector agrari necessita aquestes persones com a motor del canvi, es va impartir l’emprenedoria en horticultura l’any 2015 dins del projecte específic de joves emprenedors del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), en col·laboració amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC).