Altres cursos, seminaris o jornades, que s'ofereixen des del DARP

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

El Pont de Suert, 6 i 8 de març de 2018

Curs de tècniques de poda en alçada

Les tasques de poda solen comportar més risc perquè, a part de treballar en alçada, s’utilitzen eines de tall com motoserres, xerracs, etc., per la qual cosa és bàsic conèixer i saber utilitzar correctament els elements de seguretat per tal de minimitzar els riscos. Es tracta d’un curs adreçat a professionals del sector forestal, de la jardineria i agricultors que han mostrat el seu interès en relació a la seguretat en els treballs de poda.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Escola Agrària del Pirineu, del 20 al 21 de març de 2018

Elaboració de mantega i iogurt descremat

La diversificació de productes permet arribar a un ventall més ampli de públic, la qual cosa repercuteix en la rendibilitat de les empreses formatgeres. L’elaboració de iogurt desnatat artesà, d’una banda, i de mantega, de l’altra, constitueixen estratègies dins de les formatgeries artesanes. En aquest curs aprendrem a desnatar llet, fer crema àcida i posteriorment mantega. Paral·lelament, elaborarem iogurt amb la llet descremada.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Gandesa, del 7 de març a l’11 d’abril de 2018

Curs de nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

L’Escola Agrària de Gandesa organitza el curs de nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris (60 hores). Aquest curs pretén oferir una formació general i específica sobre l'ús i la manipulació de productes fitosanitaris, que permet, alhora, obtenir el carnet de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris de nivell qualificat que exigeix la normativa vigent (ORDRE AAM/152/2013, de 28 de juny).

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Manresa, del 4 d’abril al 27 d’octubre de 2018

Maneig de l'abellar mes a mes

Aquest curs vol ser un itinerari pràctic sobre totes les tasques que ha de dur a terme un apicultor al llarg de l’any. Intentarem veure i poder experimentar totes les fases de maneig de les arnes, des del maneig de primavera a la preparació del material, l’extracció de mel, pol·len i pròpolis, i la preparació de les arnes per a l’hivern. Però el que intentarem és poder viure cada pas de l’apicultura en primera persona.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Sant Sadurní d’Anoia, del 2 de març al 13 d’abril de 2018

Curs sobre tècniques de màrqueting i comercialització de vins i caves (modalitat presencial)

Aquest curs s’adreça a professionals del sector vitivinícola que vulguin aprofundir en el pràctica del Màrqueting Mix (producte, preu, distribució i comunicació) i obtenir les eines necessàries i els coneixements indispensables en la comercialització efectiva de vins i caves a Catalunya.