Altres cursos, seminaris o jornades, que s'ofereixen des del DARP

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA del Pirineu (Bellestar), del 5 de novembre de 2018 al 10 de gener de 2019

Curs de Ramaderia Boví de Llet. 5ena. edició

Aquest curs va adreçat als joves que es volen incorporar al món del boví de llet i també pot ser d’interès per a tothom que vulguin actualitzar i compartir coneixements i opinions.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA del Pirineu (Bellestar), de l’1 d’octubre al 10 de desembre de 2018

Curs de Ramaderia Boví de carn. 5ena. edició

Aquest curs va adreçat als joves que es volen incorporar al món del boví de carn i també pot ser d’interès per a tothom que vulguin actualitzar i compartir coneixements i opinions.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA del Pirineu (Bellestar), del 14 de gener al 18 de febrer de 2019

Curs de Pastures i Pasturatge. 3a. edició

Aquest curs va adreçat als joves que es volen incorporar al sector de la ramaderia i també pot ser d’interès per a tothom que vulguin actualitzar i compartir coneixements i opinions.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA del Pirineu (Bellestar), del 15 al 19 d’octubre de 2018

Tecnologia Bàsica d’Elaboració de Formatges

Aquest curs forma part del programa d’activitats de formació contínua per al sector formatger artesà de Catalunya, que ha de permetre la qualificació dels professionals del sector. S’adreça a principiants interessats a adquirir els conceptes bàsics per iniciar-se en aquesta activitat.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA Santa Coloma de Farners, 9, 23 i 30 de novembre de 2018

Arrels. Qualitat i plantació d’arbrat

La presència d’arbres en carrers i jardins ha esdevingut indispensable per a la nostra vida en el medi urbà. La plantació d’arbres ens demana un bon coneixement d’aquests per tal d’optimitzar el seu desenvolupament i disminuir els costos de manteniment. El futur d’un arbre dependrà no només de les característiques del sòl i el clima del lloc sinó també de la qualitat de la planta i del desenvolupament del seu sistema radicular.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA de Gandesa, 11 i 12 de juny de 2018

Taller de comunicació i imatge per als productes locals

La manera d’arribar al màxim número de consumidors és estar ben posicionat a les xarxes socials, amb bones imatges que facin reflexionar al possible client . En aquest taller podràs aprendre com crear la teva marca personal, quin missatge vols donar, com crear el teu blog i Instagram... En definitiva, com utilitzar la tecnologia per fer més rendible el teu negoci.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Alcanar, del 5 al 28 de juny de 2018

Curs d’empelts en cítrics

L’empeltada és una pràctica cultural molt important en el cultiu dels cítrics i suposa una despesa considerable ja sigui en plantons o per realitzar un canvi de varietat. Per dur-la a terme correctament és necessari conèixer les eines i les tècniques disponibles. Aquest curs aporta els coneixements necessaris. Consta d’una part teòrica, que s’impartirà als Serveis Agraris d’Alcanar, i sis sessions pràctiques d’empeltar al camp, que es realitzaran a diverses finques de la zona.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Monells, dies 8, 15 i 20 de juny de 2018

Característiques bàsiques de les principals plagues i malalties d’horta i la seva identificació

El principal objectiu d’aquest curs és donar els coneixements bàsics per identificar plagues i malalties en conreus d’horta. Primer es descriuran les principals característiques i s’observaran a laboratori. Després, una vegada adquirits els coneixements teòrics, es farà un reconeixement a camp de les afectacions en diferents conreus d’horta.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Les Borges Blanques, del 28 de maig al 20 de juny de 2018

Innovació tecnològica en el cultiu de l’olivera

L’olivera és un conreu principal a moltes comarques, tant per l’activitat agrícola directa que comporta com per la producció i comercialització d’olis de qualitat reconeguda. L’objectiu d’aquest curs és analitzar els aspectes més importants del cultiu de l’olivera, com l’elecció de varietats, el disseny de plantacions, els sistemes de formació i esporga, el reg, la fertilització i protecció fitosanitària, etc. tot considerant la millora de la productivitat de les explotacions i com garantir la qualitat dels olis obtinguts.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Alfarràs, del 4 al 13 juny de 2018

Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

Aquest curs pretén oferir una formació general i específica sobre l'ús i la manipulació de productes fitosanitaris que, alhora, permet obtenir el carnet de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris de nivell bàsic que exigeix la normativa vigent (ORDRE AAM/152/2013, de 28 de juny). El curs, que va adreçat a treballadors en actiu i preferentment del sector agrari, constarà de classes teòriques i pràctiques (amb un total de 25 hores). L'examen es realitzarà l'últim dia de classe.