Optimització de l'ús de fitosanitaris i minimització de residus
en la producció de fruita

Notícies

DARP
 | 20/07/2018 

La previsió de collita de poma a Catalunya apunta un descens de l'1% i d'un 8% en pera

En el decurs de la presentació d'aquestes previsions, Carmel Mòdol ha fet palesa la decepció de l’Administració catalana i del sector per la reiterada negativa de la Comissió Europea a implementar la retirada extraordinària de fruita.

Fruit.Net
 | 09/03/2018 

Fitxa Tècnica sobre el control de monilinia spp. en fruita de pinyol ecològica

Aquesta fitxa tècnica del programa Fruit.Net ens explica els resultats del tractament de monilinia spp. en fruita de pinyol ecològica amb productes a base d’agents de control biològic, com el Bacillus subtilis o el timó vermell, integrats amb altres eines de control i maneig correcte de la finca.

AGRICULTURA
 | 26/02/2018 

Nou llistat de varietats de fruiters que disposen de POV o que l'han sol·licitat

Un cop més, RuralCat us ofereix els llistats de les varietats d'espècies de fruiters que disposen del títol de Protecció d'Obtenció Vegetal o l’han sol·licitat.

FRUITA
 | 07/02/2018 

El sector català de la fruita, present en la fira Fruit Logística de Berlín

El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, visita el certamen i les empreses catalanes participants. La fruita fresca constitueix un dels pilars d’internacionalització de l’economia agroalimentària catalana.

FRUIT.NET
 | 29/01/2018 

Fruit.Net publica una nova Fitxa Tècnica de cítrics

El programa Fruit.Net us ofereix els resultats de les estratègies per al control de plagues de cítrics proposades i consensuades pel Comitè Tècnic de Cítrics.

Promotors