Informació tècnica, Sanitat Animal, Altres ramaderies
RuralCat dedica aquesta secció a les novetats tècniques i informatives que giren al voltant de les explotacions porcines, l'apicultura i altres ramaderies

AJUTS
 | 04/10/2018 
L'objectiu dels ajuts, cofinançats pel Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA), és compensar els ramaders pels costos derivats de l'execució de programes i actuacions sanitàries adreçats al control i la prevenció de malalties dels animals.
DARP
 | 28/09/2018 
Des del departament es vol insistir en la responsabilitat del sector per tal de garantir els més alts nivells de bioseguretat a nivell d’instal·lacions i també en els procediments de treball i transport.
Sanitat Animal
 | 04/05/2018 
El DARP ha publicat el document “Informe Tècnic per a la prevenció de la caudofàgia” que s’emmarca dins de les actuacions per donar compliment a la Recomanació (CE) 2016/336 relativa a les mesures per a la prevenció de la caudofàgia i la reducció de l’escuat en el porcí.
Vaques pasturant en un Prat. Font: Generalitat de Catalunya
PAE
 | 22/02/2018 
La Unitat Producció Agrària Ecològica del Servei d’Ordenació Agrícola del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha editat la primera Fitxa Tècnica sobre Normativa, dedicada als “Principals requisits i recomanacions per a la conversió de granges de bestiar herbívor a producció ecològica”.
Imatge d’arxiu. Font: RuralCat.
UE
 | 12/02/2018 
L’objectiu de la consulta és conèixer l'opinió dels particulars i de les organitzacions sobre la possibilitat que la UE impulsi una iniciativa europea per combatre el declivi dels pol·linitzadors.