FORMACIÓ | 07/12/2017  OdR/RuralCat

Termina la tercera edició del Curs d’instal·lacions de reg per a tècnics

Durant el mes de novembre, 16 professionals han participat en la formació d’instal·lacions de reg impartida a l’Escola Agrària de Tàrrega.

Imatge de la tercera edició del Curs d’instal·lacions de reg per a tècnics. Font: Oficina del Regant

Imatge de la tercera edició del Curs d’instal·lacions de reg per a tècnics. Font: Oficina del Regant

El curs ha pretès aportar coneixements pràctics sobre el que s’ha de tenir en compte a l’hora de projectar instal·lacions de reg. Així, s’han tractat aspectes importants tant pels sòls (per exemple, la fase de disseny o la programació de reg) com per als materials i els tipus d’instal·lacions (especialment per aspersió i degoteig). També s’han tractat altres tendències, com ara l’ús de canons i el reg enterrat, i s’ha realitzat una visita tècnica.

Aquesta formació ha volgut actualitzar els coneixements i millorar els criteris de les persones participants a l’hora d’interpretar projectes o assessorar sobre instal·lacions de reg a pressió.

Aquest curs bianual forma part de l’estratègia de formació en reg per a personal tècnic i assessor de l’EA de TàrregaOficina del Regant del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Informació relacionada

El més llegit

Jornades tècniques de l’11 al 17 de febrer

El DARP publica la fitxa tècnica “La tòfona, un recurs econòmic en creixement”

El proper 11 de febrer s’obren les inscripcions a 5 cursos de formació a distància