AJUTS | 06/06/2018  Ruralcat

Ajuts en forma de microcrèdit per pimes amb projectes KET4CleanProduction

KET4CleanProduction és una acció de coordinació i suport (CSA) finançada pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea. El projecte fomenta l'ús de tecnologies avançades de fabricació i tecnologies clau d’habilitació (KETs) per part de petites i mitjanes empreses (pimes) per millorar els seus processos de producció cap a l'eficiència energètica i de recursos.

Per donar suport a aquest objectiu, el projecte ha obert una convocatòria de propostes per donar suport financer (50.000 euros per pime). El que s’ofereix, concretament, són microcrèdits per a projectes de cooperació transfronterera entre petites i mitjanes empreses (pimes) i mínim dos centres de tecnologia KET (KET TC), que tinguin com a objectiu integrar tecnologies clau d'habilitació (KET) per resoldre problemes de producció neta.

Les pimes que sol·licitin els microcrèdits han d'estar actives en el sector manufacturer i els seus projectes han d’estar preparats per tenir una durada màxima de sis mesos.

Pressupost: 2M € (50.000 € per projecte).

Data Límit: 29/04/2020 (des d’ara i fins la data límit, les sol•licituds es revisaran fins a vuit vegades, en vuit dates diferents, sent la primera el 31/07/2018).

El més llegit

Jornades tècniques de l’11 al 17 de febrer

El DARP publica la fitxa tècnica “La tòfona, un recurs econòmic en creixement”

El proper 11 de febrer s’obren les inscripcions a 5 cursos de formació a distància