AJUTS | 03/12/2018  Ruralcat

El Departament d'Agricultura aprova els ajuts a les Confraries de Pescadors i les seves federacions per prop d'un milió d'euros

S’han aprovat les 28 sol·licituds presentades corresponents a les despeses de 2017. Aquests ajuts contribueixen a la implementació de l’Estratègia Marítima de Catalunya, que vol reforçar el sector pesquer com un dels puntals de l’economia blava del país.

Aquests ajuts contribueixen a la implementació de l’Estratègia Marítima de Catalunya

Aquests ajuts contribueixen a la implementació de l’Estratègia Marítima de Catalunya

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha aprovat els ajuts a les Confraries de Pescadors i les seves Federacions, convocats mitjançant l’Ordre ARP/111/2018, de 3 de juliol, que n’aprovava les bases reguladores, i la Resolució ARP/1969/2018, de 18 de juliol de 2018.

Així, s’aproven les 28 sol·licituds presentades per import de 933.320,17 euros, per a finançar despeses de les Confraries i les Federacions en l’exercici de les funcions desenvolupades com a entitats col·laboradores de l’administració d’acord amb la Llei 22/2002, de 12 de juliol, de confraries de pescadors. Per primer any, la tramitació s’ha realitzat de forma telemàtica.

Les Confraries i Federacions conformen un element clau de l’economia social i cooperativa, i aporten una doble utilitat a la societat. D'una banda, són generadores de riquesa i activitat econòmica, i, de l'altra, ajuden a donar resposta a reptes socials del sector pesquer.

Aquests ajuts contribueixen a la implementació de l’Estratègia Marítima de Catalunya, en el sentit de reforçar el sector pesquer com un dels puntals de l’economia blava del país.

 

Jornades tècniques del 10 al 16 de desembre

El Departament d'Agricultura efectua el pagament dels ajuts directes de la PAC del 2018 per un import de 218,3 M€

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de desembre