Notícies

La qualitat de l’oli verge d’oliva és fonamental per millorar-ne les opcions de comercialització i buscar millors preus per un producte tan propi de la nostra cultura. És per això que des de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, promou des de l’any 2002 el Programa de Millora de la Qualitat dels Olis Catalans.

OLI   08/10/2018

RuralCat estrena l’Oficina de l’Oli amb tota la informació per a la millora de la qualitat de l’oli d’oliva

TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA   12/07/2018

La jornada de referència “Els olis de Catalunya” exposa els resultats de la campanya 2017-2018

PREMIS   25/04/2018

Nous reconeixements a l'oli produït pels alumnes de l'Escola Agrària de Gandesa

OLI   26/01/2018

La UdL potenciarà la recerca i la formació sobre l'oli

SECTOR OLEÍCOLA   24/01/2018

Tercera edició de l’EVO International Olive Oil Contest

ALIMENTACIÓ   24/01/2018

Noves guies de Bones Pràctiques i de Pràctiques Correctes d’Higiene a les explotacions vitícoles i per a la producció d’olives

OLI   24/01/2018

Guanyadors del Premi Terraltí als millors olis d’oliva de la Terra Alta

OLI   24/01/2018

Èxit del seminari sobre anàlisi sensorial d’olis a Austràlia

RECERCA   24/01/2018

La UB impulsa un Doctorat Industrial sobre l’oli d’oliva en gastronomia

OLI   24/01/2018

La producció d’oli a Catalunya cau gairebé un 10%

AGROALIMENTACIÓ   25/01/2018

II Workshop de l'Oli d'Oliva sobre anàlisi sensorial

ALIMENTACIÓ   24/01/2018

El Laboratori Agroalimentari presenta dos pòsters sobre espectrometria de masses

DOSSIER TÈCNIC   27/02/2018

"L'oli d'oliva a Catalunya"