NOTÍCIESNovetats

AJUTS
 | 17/10/2018 

Oberta la convocatòria per a projectes de valorització i transferència de resultats de recerca d’agrupacions en tecnologies emergents

La convocatòria té per finalitat accelerar la introducció al mercat de nous productes o processos disruptius o bé generar un benefici social significatiu.

GRUPS OPERATIUS
 | 08/10/2018 

La Cooperativa agrària Plana de Vic ha desenvolupat un concentrador de purins en dues fases per millorar l’eficiència en la gestió de les dejeccions

Aquest projecte, finançat a través de la operació 16.01.01 de cooperació per a la innovació del PDR de Catalunya 2014-2020, ha comptat amb la participació de la Fundació Universitària Balmes (Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya), el Grup Solucions Manresa i ha estat coordinat per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.

GRUPS OPERATIUS
 | 01/10/2018 

El sector arrossaire català porta a terme un projecte d’eficiència en la gestió de l’ús de l’aigua

En el projecte de cooperació per a la innovació (Grups Operatius), que ha estat liderat per la Comunitat de Regants del Molí de Pals, s’han estudiat diferents tècniques agronòmiques i processos innovadors per aconseguir un estalvi d’aigua en el conreu de l’arròs.

GRUPS OPERATIUS
 | 24/09/2018 

La ADV de fructicultors de Girona ha liderat un projecte que valida l’eficàcia dels tractaments fungicides precollita de poma i pera

El projecte d’execució, que ha comptat amb la col·laboració del SAT Fruita d’Alcarràs, l’IRTA i la Fundació Mas Badia, ha tingut per objectiu cercar alternatives als tractaments fungicides de postcollita per reduir i eliminar els residus de la fruita.

GRUPS OPERATIUS
 | 17/09/2018 

El projecte “Control biològic de plagues en plantacions comercials de pomeres” constata que la protecció amb malla de polietilè permet reduir l’ús d’insecticides

Aquest projecte de cooperació per a la innovació (Grups Operatius) ha estat liderat per Giropoma Costa Brava, SL, amb la col·laboració de les empreses Pareta Rubau, SL, Ultpoma, SL, i la Fundació Mas Badia.

ALTRES BUTLLETINS

Consulti altra informació destacada relativa a l’àmbit de l’R+D+I a través dels butlletins electrònics editats per les següents entitats i organitzacions: