Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Informació
/
Notícies
/
Notícies
Cerca
Més notícies
Butlletins d’informació fitosanitària per al més d’agost de 2022
01/08/2022
Entra en funcionament la plataforma de gestió de dejeccions ramaderes i la fertilització eDERAN
28/07/2022
Ruralcat renova la pàgina web de l’Oficina de l’Oli
27/07/2022
Es presenta el primer estudi dels costos mitjans de producció del raïm per a la campanya 2022
26/07/2022
Oberta la convocatòria de subvencions a programes i projectes de recerca en matèria de gestió de la biodiversitat
25/07/2022
Ruralcat posa a disposició dels usuaris una nova pestanya sobre pèrdues i malbaratament alimentari
25/07/2022
Publicades noves fitxes informatives sobre la qualitat de la mel
22/07/2022
S’impulsa una xarxa de telemetria per fer el seguiment d’espècies de fauna marina amb dispositius electrònics
21/07/2022
Es crea una nova eina per verificar l’origen geogràfic de l’oli d’oliva verge
21/07/2022
La Red Rural Nacional publica 14 dossiers dels treballs de recerca executats per grups operatius i projectes d’innovació
20/07/2022
S’organitza la tercera edició del Premi “Alimentem el Món”
20/07/2022
Dossier Tècnic 117: “Grups Operatius a Catalunya. Convocatòria 2017”
19/07/2022
Es convoquen els ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals Leader 2022 per un import de 7,6M€
18/07/2022
S’ha atorgat el Diploma de Mestre Artesà Alimentari 2022 a 25 persones
18/07/2022
Coneix el butlletí informatiu de Novetats Estadístiques
18/07/2022
S’alerta que la mala herba Teosinte continua sent un risc per al cultiu de blat de moro
15/07/2022
S’inicia la publicació dels primers preus sectorials de referència de fruita de pinyol per la campanya 2022
15/07/2022
Fruit.Net executa 15 estudis relacionats amb el préssec, la pera, la poma i els cítrics
13/07/2022
Neix un espai web per recollir observacions de nius de vespa asiàtica a Catalunya
12/07/2022
El DACC presenta l'Observatori del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya
12/07/2022
Es convoquen els ajuts per a la redacció de projectes destinats a minimitzar el risc d'inundacions en zona urbana a Catalunya
12/07/2022
Catalunya es consolida com a capdavantera a Europa en la producció i consum de productes ecològics i respectuosos amb el medi ambient
11/07/2022
Publicat el full informatiu sobre bones pràctiques en l’aplicació d’herbicides en el cultiu del blat de moro
07/07/2022
Es desenvoluparan 8 projectes d'innovació alimentària en el marc del Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya
05/07/2022
Convocats els ajuts als ens locals de les zones rurals i de muntanya per a la millora d'infraestructures viàries rurals per 15 M d'euros
05/07/2022
Publicat l’informe final de campanya 2021 de la fruita de pinyol
05/07/2022
Nova fitxa tècnica sobre la millora de l’eficiència en l’ús del nitrogen de blat ecològic a través del material vegetal i del maneig de cultiu
05/07/2022
Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de juliol de 2022
05/07/2022
Actualitzat el llistat de productes fitosanitaris autoritzats per lluitar contra la mosca de l’oliva
29/06/2022
El preu mitjà dels productes de la pesca comercialitzats a les llotges de Catalunya puja un 19% el 2021 respecte l’any anterior
29/06/2022
Es tramitaran 40M€ d'ajudes al sector agrari per pal·liar les pèrdues ocasionades per les gelades i donar liquiditat a les empreses
29/06/2022
Actualitzat el cens de gallines ponedores i de producció d’ous de consum
28/06/2022
Es posa en marxa el curs pilot “Nous materials formatius en l’àmbit de la indústria alimentària”
28/06/2022
Aprovada la modificació de la DOP Arròs del Delta de l’Ebre que inclou noves varietats i l’arròs integral
21/06/2022
Nova campanya de promoció del préssec i de la nectarina de l'Acord del Codi de Bones pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
21/06/2022
El proper dilluns 27 de juny s’obren les inscripcions a nous cursos a distància
20/06/2022
Actualitzat l’informe anual de preus d’origen i transformació de l’Observatori el Porcí 2021
17/06/2022
Es publica la 2a edició del Llibre Blanc sobre el control de plagues en espais verds
17/06/2022
L’Oficina de Fertilització crea un nou apartat de tractaments per a la gestió de les dejeccions ramaderes
16/06/2022
Se celebra l’acte de lliurament dels premis PITA i Ruralapps 2020 i 2021 a Barcelona
15/06/2022
S’alerta del perill d’incendi de la gallinassa a causa de les elevades temperatures
15/06/2022
S’aprova el Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022 - 2026
15/06/2022
La pesca marítima recreativa a Catalunya genera uns 88 milions d’euros anuals
15/06/2022
S’organitza la VII trobada de laboratoris de la Generalitat i de l’Agència de Salut Pública a Barcelona
15/06/2022
Comença la plantació de kiwis a la Ribera d’Ebre
14/06/2022
Publicades les dades de producció de llet de vaca a Catalunya l’any 2021
14/06/2022
S’aprova la realització de 63 projectes pilot innovadors per un import de 9,8 M d’euros
09/06/2022
El Parc Natural de l’Alt Pirineu i l’IDAPA obren la primera convocatòria de beques de suport a la recerca
09/06/2022
RuralCat ofereix una nova pestanya per consultar informació i dades estadístiques sobre el món rural i el sector primari
08/06/2022
PEFC Catalunya fa una crida a la ciutadania a implicar-se activament en la campanya de prevenció d’incendis forestals
08/06/2022
L’impacte de preus en els cereals
03/06/2022
El projecte de cooperació Leader “Futurs Emprenedors Rurals” es consolida amb més de 840 alumnes de 33 escoles de la Catalunya rural
03/06/2022
Es convoquen ajuts per 1M€ per a preparar les estratègies de desenvolupament local dels Grups d’Acció Local Leader
02/06/2022
El Laboratori Agroalimentari participa en la X Reunió de la Societat Espanyola d’Espectrometria de Masses
02/06/2022
El bernat marbrejat origina danys en cultius de fruita i verdura a les comarques gironines
02/06/2022
Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de juny de 2022
01/06/2022
Es crea una eina per quantificar l’impacte ambiental de les pèrdues i el malbaratament alimentari
01/06/2022
S’organitza una nova jornada tècnica sobre la millora del funcionament de la cadena alimentària
01/06/2022
L'índex de preus percebuts agraris augmenta un 2,8% l’any 2021
31/05/2022
Se celebra la segona edició de la jornada tècnica PRO-FEM 2022 adreçada a professionals i tècnics del sector agrícola i ramader
30/05/2022
Finalitza el Programa europeu POCTEFA TRANSGROWTH amb noves oportunitats per al sector català de l’oli d’oliva
30/05/2022
Les Escoles Agràries celebren el seu 50è aniversari i anuncien la creació d’un nou centre dedicat a l'horticultura i les noves tecnologies a Cabrils
30/05/2022
Es convoca una primera part dels ajuts a les línies del Pla d’Assegurances Agràries 2022
25/05/2022
El Laboratori Agroalimentari participa a l’EuroResidue IX Conference
25/05/2022
Es realitza una primera onada d’inspeccions per comprovar el compliment de la nova Llei de Cadena Alimentària
24/05/2022
L’Observatori d'agricultura i alimentació ecològiques 2000-2021 constata un creixement progressiu de la superfície ecològica a Catalunya
24/05/2022
S’obre una nova línia d’ajuts de 15 M€ per millorar infraestructures viàries rurals
24/05/2022
Oberta la convocatòria FEMPA per a dones en l’economia blava
20/05/2022
Més de 400 estudiants es presenten a la 7a edició del Pràcticum Odisseu
20/05/2022
Nova campanya de l'Acord del CBPC per a la promoció de la cirera i de la patata nova
19/05/2022
Publicat l’informe de l’estudi d’opinió sobre la percepció i hàbits ambientals 2021
19/05/2022
Arriba el ‘Fòrum Indicacions geogràfiques, un valor ocult del territori. Menja’t l’origen’ a Barcelona
19/05/2022
El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural convoca el Premi Ruralapps 2022
18/05/2022
Dossier Tècnic nº 116: “50 anys d’Escoles Agràries”
18/05/2022
Oberta la nova convocatòria dels ajuts per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat
18/05/2022
Pàgina 10 de 133
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 676 - 750 de 9.924 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →