Vídeos jornades en línia

  Més vídeos

El cultiu del cànem a Catalunya

Els saltirons de la colza

Males herbes o bones herbes? Les plantes silvestres i espontànies

Notícies

  Més notícies

Oberta la nova convocatòria dels ajuts per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat

El sector vitivinícola català creix per primer cop en exportacions des de la pandèmia

Dossier Tècnic nº 116: “50 anys d’Escoles Agràries”

S’impulsa la cooperació dels Grups d’Acció Local Leader de Catalunya amb una nova convocatòria d’ajuts

Es presenten nous ajuts per fomentar les iniciatives sorgides de la cogestió pesquera

El Pla de prevenció d'incendis forestals 2022-2025 vol fer front a l’emergència climàtica i als incendis de sisena generació

Fures i pomes. Renaturalitzant el paisatge agrari de l’Empordà

II Congrés Català de Producció Agroalimentària Ecològica

La gestió dels nutrients des de la granja al camp. PRO-FEM AGRICLOSE

Pràctica de l’APP FotoDUN, eina de gestió d’ajuts de la PAC

Reportatges

  Més reportatges

CRAG, el centre científic de referència en genètica de plantes i animals de granja

L’FCRI: 35 anys fomentant la ciència i la tecnologia a Catalunya

Articles tècnics

  Més articles

La Guia per a la Venda de Proximitat

Aproximacions dinàmiques al coeficient de cultiu

Adaptació del cultiu del llúpol a Catalunya

El blat dur, alternativa de cultiu típicament mediterrània

Entrevistes

  Més entrevistes

“Els sectors pesquers, nàutics i subaquàtics pateixen la segregació horitzontal i els atributs que el gènere assigna a homes i dones”

Volíem iniciar un projecte on la producció, transformació, transport i comercialització de colza es pogués desenvolupar en un entorn local

Twitter