A RuralCat ara

Mesures de sostenibilitat en la pesca i sessions gastronòmiques de transferència

La marca personal com a element clau de l’èxit

Taula d'experts per la diagnosi de la cadena de valor del sector làctic (2022)

Contingut efectiu d’envasos

Oficines virtuals

Notícies

  Més notícies

L’any 2017 s’incorpora la formació contínua a RuralCat

Disponibles els ajuts a les inversions en la transformació i la comercialització agroalimentàries

Participa en l'enquesta sobre noves tecnologies dins el sector agroalimentari català

El proper dilluns 2 d’octubre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància

El servei de dinamització de joves arriba a tot el territori català

Les Escoles Agràries de Catalunya inicien el curs amb prop de 700 alumnes inscrits i una nova escola al Maresme

Vídeos jornades en línia

  Més vídeos

Detecció i tractament de biofilms

Planifica la sembra tenint en compte els ajuts i les verificacions

Sistemes de captació energètica, utilitzant tecnologia senzilla en l’àmbit rural

Control d’emissions en granja i benestar animal

Enllaços directes

Reportatges

  Més reportatges

INNOVACC, el clúster que impulsa la innovació i la cooperació del sector carni i de la proteïna alternativa

El Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya, 25 anys treballant en pro de la qualitat, la recerca i la promoció

Articles tècnics

  Més articles

El projecte PECT. Girona, regió sensible a l’aigua

El paisatge del futur, nous equilibris bosc/agricultura

Un futur arrelat als valors de l’economia social: el cooperativisme agrari

El futur de la pesca i l’aqüicultura a Catalunya: cap a un model sostenible d’adaptació al canvi climàtic

Entrevistes

  Més entrevistes

“Treballem per donar a conèixer la tòfona i esdevenir uns referents en el sector tofoner a Catalunya”

“Vam voler donar a conèixer l'agricultura tan poc coneguda que fem a Bolet Ben Fet: el cultiu de bolets lignícoles”

Twitter