Salta al contingut principal
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Ruta de navegació
Informació
Entrevistes
Ruralcat Entrevistes Page Title
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Publicador de continguts
"És un bon moment per apostar definitivament per la Protecció Integrada en tots els terrenys"
17/02/2010
"La tendència actual és la minimització i racionalització de l'ús de l'aigua"
17/02/2010
"Les dones han estat i són claus en la vertebració de la societat rural"
17/02/2010
"Els xurros, si no se'n fa un consum abusiu, no tenen perquè resultar perjudicials"
17/02/2010
"Tenir collita de setembre a maig ens permet diversificar el risc"
17/02/2010
"EuroPorc no és sols un congrés de dos dies sinó que està present tot l'any"
17/02/2010
"Davant la conjuntura econòmica actual les fires adquireixen ple sentit"
17/02/2010
"La presència de vins foranis a Catalunya ha estat com un avançament de Fórmula 1"
17/02/2010
"No fem cuina molecular. Fem ciència i cuina"
17/02/2010
"L'assessorament nutricional, ja sigui per sedentaris o per esportistes, no pot ser mai universal"
17/02/2010
"Les Jornades Tècniques de la Fira abordaran eines per fer front a la crisi"
17/02/2010
"L'aliment ecològic té un valor afegit de respecte pel medi ambient"
17/02/2010
"Barcelona Degusta permet als petits productors explicar el seu valor diferencial"
17/02/2010
"Les escoles trien menjar ecològic per una qüestió de salut i qualitat"
17/02/2010
"El cooperativisme agrari és un model amb molt de futur"
17/02/2010
"El sector agroalimentari ha de veure l'IRTA com el seu soci tecnològic"
17/02/2010
"La indústria alimentària absorbeix amb facilitat els llicenciats en Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UdL"
17/02/2010
"Tendirem a un menor nombre d'explotacions de vaquí de llet, més professionals i més grans"
17/02/2010
"Molta gent i moltes empreses no són conscients de la pobresa i la fam a casa nostra"
17/02/2010
"El sector ramader necessita unitat i constància en les polítiques per mantenir-se viable"
17/02/2010
Pàgina 14 de 19
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
— 20 articles per pàgina
S'estan mostrant 261 - 280 de 362 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →
Amagat