Salta al contingut principal
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Ruta de navegació
Informació
Entrevistes
Ruralcat Entrevistes Page Title
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Publicador de continguts
“Hem intentat millorar les varietats locals per poder-les fer operatives mecànicament”
05/07/2019
“Volem ser la veu davant de les administracions públiques per defensar els interessos dels regants”
25/06/2019
“Captures accidentals: és fonamental treballar conjuntament per trobar la solució que s’adapti a cada pesquera”
21/06/2019
"Els Grups Operatius representen una oportunitat en l’àmbit de l’assessorament en innovació i la transferència al sector"
14/06/2019
“Volem aconseguir configurar la tercera pota de l’agricultura mediterrània i valoritzar la nostra flora aromàtica i medicinal”
07/06/2019
“Oferim la possibilitat de conèixer tot el món dels castanyers i de la castanya d’una manera sostenible i respectuosa amb el nostre entorn”
31/05/2019
“Una característica dels Calçots de Valls IGP és que garanteixen la uniformitat i, a l’hora de coure, això és un valor afegit”
24/05/2019
“El ramader que utilitzi tot el potencial de VP Suis podrà portar una traçabilitat perfecta a la seva explotació”
17/05/2019
“Des de l'àmbit rural hem combinat innovació, investigació i tradició amb l'objectiu de desenvolupar un oli d'oliva verge extra d'autor”
10/05/2019
“AIMCRA considera que el bombament solar és l’única sortida a la crisi provocada pel sobrecost energètic del reg”
03/05/2019
“Bas de Màgia és bona manera de reivindicar el món rural, que no està renyit en absolut amb la innovació”
26/04/2019
“Entendre la informació que ens donen és clau per saber si un producte és més o menys adequat per a tu”
12/04/2019
“Un fet diferenciador de l’ETSEA és que ha tingut i té la voluntat de continuar sent en el futur una escola investigadora”
29/03/2019
“Creiem que és necessari caminar cap a una agricultura sostenible que pugui garantir la màxima sostenibilitat i posar en valor el nostre sector”
15/03/2019
“Les noves tecnologies contribueixen a la millora de la producció agrícola i faciliten les tasques als agricultors”
28/02/2019
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”
14/02/2019
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”
29/01/2019
“Si comprem un aliment de qualitat, comprem salut”
11/01/2019
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”
23/11/2018
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”
06/12/2018
Pàgina 6 de 19
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
— 20 articles per pàgina
S'estan mostrant 101 - 120 de 363 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →
Amagat