Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Informació
/
Articles tècnics
/
Articles tècnics
L’aprofitament i valorització de coproductes i subproductes de la cadena alimentària
23/10/2024
El laboratori d’agricultura urbana integrat en l’edifici ICTA-UAB
11/10/2024
Millora de la gestió forestal i l’aprofitament dels recursos forestals de Catalunya
07/08/2024
Apropar el coneixement del món forestal a la ciutadania a través de la mirada de les dones
19/07/2024
Els serveis ecosistèmics proporcionats pels sistemes d’integració de vegetació en els edificis
20/06/2024
Plagues en el cultiu del tomàquet
05/06/2024
Els murs i les façanes verdes: història, classificació i reptes de futur
09/05/2024
Plagues en el cultiu de la col
25/04/2024
Desherbatge en preemergència del blat de moro: aspectes agronòmics i normatius a tenir en compte
05/04/2024
Els Grups Operatius de l’AEI-Agri a Catalunya: període 2015-2023
21/03/2024
Les cobertes verdes. Beneficis, classificació i reptes de futur
30/01/2024
Teledetecció, eina clau a la zona regable del Canal d'Aragó i Catalunya
03/01/2024
Projecte PECT motors del Segarra-Garrigues: ús eficient de l’aigua
30/11/2023
D’on vindran les proteïnes?
10/11/2023
El control biològic en els cultius hortícoles a Catalunya
17/10/2023
El projecte PECT. Girona, regió sensible a l’aigua
29/09/2023
El paisatge del futur, nous equilibris bosc/agricultura
05/09/2023
Un futur arrelat als valors de l’economia social: el cooperativisme agrari
27/07/2023
El futur de la pesca i l’aqüicultura a Catalunya: cap a un model sostenible d’adaptació al canvi climàtic
26/06/2023
Les cooperatives agroalimentaries a la Unió Europea: claus per a la competitivitat i la sostenibilitat dels agricultors
25/05/2023
Quin serà el model ramader dels propers anys del segle actual amb canvi climàtic a Catalunya?
02/05/2023
Les cooperatives agràries: protagonistes de l’Estratègia alimentària de Catalunya
12/04/2023
Iniciativa Birds@Farmland: 22 esquemes per a la conservació dels ocells agrícoles
14/03/2023
Indicadors agroclimàtics i de recursos per valorar la idoneïtat espacial i temporal de la productivitat dels conreus
21/02/2023
El Pacte Verd Europeu: la resposta europea al canvi climàtic
31/01/2023
El Pla Estratègic de la Política Agrària Comuna 2023 - 2027
10/01/2023
Conèixer l’abella: anatomia, sistema immunitari i peculiaritats de l’espècie
24/11/2022
La formació marítimo-pesquera a Catalunya
03/11/2022
Les dietes, un aspecte clau per transitar cap a sistemes alimentaris saludables i sostenibles
11/10/2022
Enemics naturals de les abelles
27/09/2022
Anàlisi de l’impacte del segell de Venda de Proximitat
13/09/2022
Activitats econòmiques i participació de la dona en els diferents sectors de l’entorn marí
30/08/2022
La prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris, claus per avançar cap a un sistema agroalimentari sostenible
09/08/2022
Els sistemes agroforestals combinats: produir més i millor en temps d’incertesa
02/08/2022
Usos del llúpol en cerveseria
26/07/2022
La cadena agroalimentària a Catalunya: regulació dels desequilibris i anàlisi com a cadena de valor
12/07/2022
Control de la vespa asiàtica (Vespa velutina) en el sector apícola
28/06/2022
Construïm el nostre futur a través de la formació i el talent
17/06/2022
Sensors de sòl per optimitzar la zonificació del reg
31/05/2022
La Guia per a la Venda de Proximitat
10/05/2022
Aproximacions dinàmiques al coeficient de cultiu
10/05/2022
Adaptació del cultiu del llúpol a Catalunya
22/04/2022
El blat dur, alternativa de cultiu típicament mediterrània
15/03/2022
Reduir la despesa en fertilització i millorar l’eficiència en l’ús del nitrogen
04/02/2022
La producció agrícola sostenible a Catalunya (PAS). Una oportunitat per al sector agrícola
27/01/2022
Lògica del control de reg
25/01/2022
L’adobatge nitrogenat de cobertora dels cereals d’hivern
04/01/2022
La venda de proximitat a Catalunya
21/12/2021
L’augment dels preus dels adobs químics. És hora de planificar l’adobatge i posar en valor els productes del territori
06/12/2021
PEFC: Els boscos i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)
23/11/2021
CadeCAT: Cadena Alimentària de Catalunya
09/11/2021
Les comunitats de regants
26/10/2021
PECT Motors Segarra-Garrigues, cooperar per evolucionar
26/10/2021
Nova normativa d’emmagatzematge i comercialització de productes fitosanitaris
05/10/2021
El projecte Agriclose. Fertilització de proximitat, connectant la ramaderia i l’agricultura
21/09/2021
Agroalimentació sostenible. Opcions des de la realitat catalana
14/09/2021
Recomanacions per a un bon ús del conductímetre
31/08/2021
Fons Next Generation i modernització dels regadius
23/08/2021
Diabrotica virgifera virgifera: primera detecció a Catalunya
03/08/2021
La certificació de la gestió forestal sostenible dels boscos a Catalunya
20/07/2021
Control del carbó del blat de moro
05/07/2021
El blat tou de qualitat, en el marc dels regadius del Segarra-Garrigues
29/06/2021
Els Grups Operatius i la Cooperació per a la Innovació: balanç del període 2015-2019
15/06/2021
Mesures preventives per la lluita contra incendis forestals relatives a l’activitat agrícola
01/06/2021
El cultiu ecològic de poma de muntanya
18/05/2021
El paper de l’agricultura en les emissions de gasos d’efecte hivernacle
04/05/2021
L’espelta: Un cultiu tradicional amb nou valor afegit
27/04/2021
Ús de la Teledetecció per a seleccionar i avaluar la tolerància a l’estrès hídric d’una col·lecció de portaempelts d’ametller
20/04/2021
Els regadius del segle XXI: avaluació d'impacte ambiental
16/03/2021
Valoració de la campanya de reg 2020: dades agroclimàtiques
11/03/2021
Abans de començar la campanya de reg: revisa la teva instal·lació de reg!
11/03/2021
Valoració de l’estat de salut dels cavalls. Actuacions dels propietaris per garantir un correcte estat de salut
09/03/2021
Les varietats com a eina fonamental per reduir el risc de contaminació de micotoxines al gra de blat de moro
02/03/2021
El cultiu de pera a Catalunya
22/02/2021
Avançament de resultats de les varietats de blat de moro per a gra
11/02/2021
Pàgina 1 de 2
1
2
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 1 - 75 de 111 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →