DOSSIER TÈCNIC | 03/11/2015  RuralCat

Núm. 78: "La comercialització dels productes pesquers a Catalunya"

Portada del Dossier Tècnic 78:

Portada del Dossier Tècnic 78: "La comercialització dels productes pesquers a Catalunya"

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha editat el Dossier Tècnic número 78, dedicat en aquesta ocasió a “La comercialització dels productes pesquers a Catalunya”

En aquest document, tècnics del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i de l’ Associació de Fabricants i Distribuïdors AECOC ens informen sobre la comercialització dels productes pesquers a Catalunya, ens expliquen l’elaboració i els resultats d’una anàlisi DAFO del sistema de comercialització i comenten els principals reptes en la venda de productes del mar.

Per altra banda, també ens ofereix l’opinió de diferents agents (pescadors, comercialitzadors i consumidors) sobre el resultat de l’esmentada anàlisi DAFO. En una entrevista plural, ens mostren les seves coincidències i diferències segons el punt que ocupen en la cadena comercial.

Val a dir que la presentació d’aquest Dossier Tècnic la realitza Àngela Seira Sanmartín, Directora General de Pesca i Afers Marítims del DARP, i que a la contraportada trobem l’entrevista amb Anna Garriga Ripoll del Departament d'Economia de la Universitat de Girona, guardonada amb la Medalla de la Pesca Catalana 2014.
 

Forestal Catalana posa en marxa el primer camp de pi pinyer de l’estat a Torreferrussa

Es convoca el Premi al millor jove artesà alimentari innovador de 2019

Arriba una nova edició dels Matins d’Innovació dedicada a la reducció de l’ús d’antibiòtics en porcí