Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
RAQUEL MARTÍN
“En els darrers anys, s’observa una tendència a l’alça en la mortalitat de les abelles”
20/07/2022
Josep Piñol
“Aquesta tecnologia ens ajuda a rebaixar costos de producció i fer l’empresa més sostenible”
07/07/2022
Membres de Grups Operatius
“El Grup Operatiu va tenir una molt bona dinàmica, amb tots els actors implicats en l’assoliment de resultats i que aquests tinguessin interès pel sector”
29/06/2022
Magda Cebrián
“Go Zero Waste app promou un model de consum estretament lligat al territori on la compra local i el producte de proximitat juguen un paper clau”
09/06/2022
MERITXELL BENEDÍ
“Els sectors pesquers, nàutics i subaquàtics pateixen la segregació horitzontal i els atributs que el gènere assigna a homes i dones”
24/04/2022
Joan Solé
Volíem iniciar un projecte on la producció, transformació, transport i comercialització de colza es pogués desenvolupar en un entorn local
11/02/2022
Gerard Pibernat i Jordi Puig
Hortagest és una base de dades que permet que tota la informació aparegui de manera simple i organitzada en el quadern de camp
28/01/2022
Enric Campi i Àlex Sirera
El sector apícola s’ha hagut de professionalitzar molt per a sobreviure
14/01/2022
Quiònia Pujol
És necessari que els productors de cervesa artesanal siguin més conscients de la importància d’utilitzar ingredients produïts a Catalunya
24/12/2021
Llorenç Llop
Cal que el sector treballi conjuntament per conscienciar més el consumidor sobre el valor del producte de proximitat
10/12/2021
Eudald Planella
Ens dirigim a les persones i consumidors que valoren el producte de proximitat i ecològic
26/11/2021
Iván Pascual
La nostra xocolata combina molta innovació, salut i gastronomia
12/11/2021
Genís Bordes
La nostra feina implica tenir un contacte molt estret amb la natura i el nostre territori, i volem ser el màxim sostenibles possible
22/10/2021
Marta Palomas
Si no hi ha qui preservi les llavors, les varietats tradicionals cultivades es perdran; de fet ja se n’han perdut moltes
08/10/2021
Eva Parrilla
La cooperativa de l’Escola Agrària d’Alfarràs fomenta l’esperit emprenedor, el compromís amb el territori, la proximitat i el medi ambient
22/09/2021
Josep Rufat
L’ús òptim dels nutrients és clau per a la producció i la sostenibilitat de l’agricultura de secà i regadiu
15/09/2021
Josep Antoni Ortiz
Rosco Fruits dóna més opcions de rendibilitat a la producció de fruita mitjançant un model d’economia circular i també de proximitat
10/09/2021
Paul Doménech i Josep Maria Egea
Trobar cultius amb valor afegit i amb potencial en el mercat com l’edamame fa conservar l’amor per la terra i permet ampliar el marge econòmic
30/07/2021
Jordi Coletas
La idea de l’app va néixer de la necessitat de digitalitzar els processos productius i de serveis per tenir la màxima informació a temps real
16/07/2021
Pere Ponsatí
Per al sector agroalimentari lacompra suposa un canal de venda directa amb el consumidor final i una gran oportunitat de generar vendes creuades
02/07/2021
Pàgina 3 de 19
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 41 - 60 de 365 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →