Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
José Luis Rodríguez
"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"
24/05/2016
Reyes Pla Soler
"Publicacions com el Dossier Tècnic tenen incidència sobre el teixit productiu i contribueixen al desenvolupament del sector primari i l'àmbit rural"
03/05/2016
Emilia Vila
"Guanyar el Premi Ruralapps ha estat molt important perquè és un segell de qualitat i confiança"
27/04/2016
Francesc Domingo
"Consultar el Mapa de sòls pot permetre un estalvi substancial quan es realitzen analítiques"
13/04/2016
M. Lourdes Reig
"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"
30/03/2016
Joan Sanmartín Suñer
"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"
21/03/2016
Carles Figueras Güell
"La innovació és fruit de la curiositat i l'intent de millora"
04/03/2016
Salvador Vergés
"El PITA també reconeix l'esperit emprenedor d'una generació que s'ha hagut de reinventar arran de la crisi"
24/02/2016
Narciso Pastor Saenz
"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"
16/02/2016
Josep Maria Monfort Bolívar
"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que s'adrecen al sector agroalimentari"
28/01/2016
Jeroni Castell
"En l´alta gastronomia l´oli d'oliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"
05/01/2016
Anna Escoda
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en l'àmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"
09/12/2015
Òscar Jové Farreres
"Comença a haver-hi molts agricultors que diuen quant nitrogen volen a la seva parcel·la i el conductímetre esdevé una bona eina"
25/11/2015
Xavi Silva
"La gran revolució dels drons és aplicar una tecnologia adaptable a qualsevol cultiu i que és rendible en extensions petites"
27/10/2015
Joel Peris/Raquel Clavell
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de l'empresa"
08/09/2015
Pere Castells i Esqué
"Estem més a prop que mai d'academitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"
22/07/2015
Joan Josep Royo i Cabanes
"És imprescindible unificar millor les prioritats i els recursos, consensuar estratègies i actuar plegats"
11/07/2015
Verònica Pérez Bayerri
"Innovar és l'única manera d'estar ben posicionats al sector i complir els nivells europeus d'exigència"
29/06/2015
Anna Garriga Ripoll
"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"
29/05/2015
Jordi de Solà
"Els pagesos, quan es tracta d'un avanç que els és beneficiós, inverteixen"
07/05/2015
Xavier Espuña i Soler
"Innovar és un dels nostres objectius constants"
29/04/2015
Joan Budó
"Com a societat, hem de conservar el nostre patrimoni natural, igual que conservem el patrimoni històric o les nostres tradicions culturals"
13/04/2015
Sebastià Banús
"Som afortunats de tenir els calçots, un dels símbols més genuïns de la gastronomia catalana"
07/01/2015
Joan Tristany
"Veiem oportunitats de negoci en l'àrea mediterrània, el Magrib, Llatinoamèrica i Àsia"
24/12/2014
Dolors Boix i Rovira
"Crec que en el futur podrem substituir la torba per altres productes catalans"
05/12/2014
Francesc M. Obiol Reverter
"El principal avantatge de Fruit.Net és la interrelació de tot el sector productiu agrícola català per estar a l'avantguarda en l'ús de fitosanitaris"
17/11/2014
Ramón Tora i Marquilles
"Mai s'havia fet un catàleg d'estadis fenològics tan ampli com aquest"
28/07/2014
Jesús Fierro i Rugall
"L'aplicació plurifons al Leader 2014-2020 és una oportunitat per tal de crear una estratègia de desenvolupament local integrada i amb més valor afegit"
30/05/2014
Daniel Garcia Llobet
"Si disminuïm la variabilitat de les parcel·les, augmentem la producció i podem treballar per a la qualitat que ens demana el client"
21/05/2014
Joan Salvador Minguet Pla
"L'empresari agrari, abans de fer una inversió, caldria que tingués clar com es pot amortitzar i el seu finançament"
12/05/2014
Claude de Vallavieille-Pope
"La nova raça de rovell groc present a Catalunya té més virulències"
16/04/2014
Josep Mataró i Clopés
"Fa falta canviar i millorar el model de gestió de les castanyedes"
06/02/2014
Jordi Capdevila
"Un bon màrqueting és tant important com una bona producció"
13/11/2013
Francesc Batalla i Camarasa
"L'assessorament del nostre expert en nutrició és fonamental per a l'explotació"
30/10/2013
Cèsar Morin
"Els tècnics assessors han de ser una peça clau en la transferència de nous coneixements"
16/10/2013
Jordi Jané Viñals
"Les empreses de serveis energètics aporten benefici econòmic, comoditat i tranquil·litat"
08/10/2013
Salvador Samitier i Martí
"La suma de moltes petites accions per fer front al canvi climàtic dona esperances per un futur millor"
06/09/2013
Robert Rosell
"És important que tots ens impliquem en oferir un producte de qualitat"
29/07/2013
Pere Muxí Rubio
“La tòfona no deixa indiferent a ningú”
25/06/2013
Joan Viñolas i Esteva
"Una explotació és fruit de l'esforç de molta gent durant molts anys i ara patim pel futur"
05/06/2013
Ciriac Carbó Gestoso
"Creiem en la necessitat de potenciar la intercooperació"
22/05/2013
Albert Duaigües
"La majoria de les millores mediambientals comporten un estalvi econòmic"
08/05/2013
Carles Carreras
"Girona és l'única província de l'Estat que té autoritzacions a tot el cicle per poder exportar carn de porc als Estats Units"
24/04/2013
Ramon Cuadros Claria
"L'aigua és un recurs escàs que cal gestionar amb responsabilitat i coneixements agronòmics"
06/03/2013
Pep Salas i Prat
"Tothom dona per fet l'increment del preu de l'energia i si no actuem ara després pot ser massa tard"
15/02/2013
Miquel Rovira i Comas
"Cooperar és sumar, és coneixement i és aprendre a treballar amb diferents agents i entitats"
10/12/2012
Enric Martí
"L'augment del cultiu de lleguminoses és inevitable"
29/11/2012
Emili Montesinos Seguí
"El canvi climàtic és un factor molt important en la fitopatologia"
19/11/2012
Leandro Serra Pallarès
"Seafood és la gran oportunitat de convertir Barcelona en l'epicentre del mercat pesquer del sud d'Europa"
15/10/2012
Ramon Clopés
"La pressió boletaire sobre els nostres boscos ha augmentat d'una manera extraordinària i avui dia està fora de control"
09/10/2012
Pàgina 4 de 8
1
2
3
4
5
6
7
8
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 151 - 200 de 367 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →