Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
CRISTINA MATOS SILVA
“Les cobertes i les façanes verdes s’haurien de considerar oportunitats per reverdir la infraestructura grisa dels edificis i utilitzar-se per garantir la connectivitat de la infraestructura verda”
24/09/2024
ÀNGEL RIBES
“Els nostres productes són tots pasteuritzats, és a dir, inactivem tot els bacteris per tal de poder donar-los-hi una major durabilitat”
12/09/2024
ROSANA GARCIA i ELOI MONTCADA
“Un dels factors més rellevants dels Grups Operatius és la relació i el vincle que es crea entre empresa i centre de recerca”
29/08/2024
OSCAR RATERA
“Ens vam adonar que molts de nosaltres volem fer alguna cosa per ajudar, però sovint no sabem per on començar”
08/08/2024
MERXE FERREIRA
“La tècnica assessora té un paper clau pel que fa a la gestió sostenible de plagues i malalties dels cultius”
26/07/2024
MARIA JOSÉ ESCORIHUELA I LAIA ROMERO
“La nostra expertesa rau en el desenvolupament d’algorismes innovadors a partir de dades d’Observació de la Terra”
12/07/2024
JORDI OLIVER
“Un dels grans objectius és acostar l’assistència en temes de recursos hídrics i les millors pràctiques de l’agronomia del reg al sector agrícola”
09/07/2024
ALEXANDRE ROCA DURAN
“La necessitat la detectem quan constatem que una gestió de l'aigua i del fertilitzant a partir d'uns criteris d'aportació genèrics de volums d'aigua m3/ha i unitats fertilitzants, no són suficients.”
03/07/2024
FABIOLA JUÁREZ
“A Alícia treballem i fem recerca per fer arribar el coneixement creat a tothom que se'n pugui beneficiar”
14/06/2024
Ester Andreu
“Podem dir que fem un oli d’oliva verge extra, que només és suc d’oliva i de residu zero”
28/05/2024
FRANCESC SABATÉ
“Sempre s'ha prioritzat l'obtenció d'un oli d'alta qualitat buscant sempre l'equilibri entre el rendiment i la qualitat, sense deixar de banda la sostenibilitat del procés”
24/05/2024
FAUSTINA SOLÀ-MORALES
“Quan vam començar el projecte, Planeses era una finca abandonada, i amb els models actuals no era rendible”
15/05/2024
Aaron Boone
“Els efectes meteorològics de l’escalfament són un començament avançat de l’augment de l’estrès tèrmic, que poden requerir canvis com ara plantes més ben adaptades”
24/04/2024
Francesc Mauri
“Implementar iniciatives per enfortir el món rural que fixin població i que aportin atractiu és una acció per mitigar el canvi climàtic”
14/03/2024
RAMON SARROCA CAPELL
“Les darreres dues dècades de la història han estat marcades per importants canvis socials i econòmics, i conseqüentment, en el sector agroalimentari i en el cooperativisme”
08/02/2024
CHRISTOPH VON HOLST
“Els LRUE ajuden a aplicar els reglaments de la UE en l’àmbit de l’alimentació i la nutrició animal, i se centren en les tasques de control dels estats membres”
24/01/2024
EMILIO GIL
“DOSAVIÑA ajuda a l'agricultor a una millor gestió en l'aplicació de productes fitosanitaris i permet una reducció considerable de la quantitat de producte utilitzat”
20/12/2023
LUIS COROMINA
“Triar la nostra farina és escollir la suma de passions dels nostres agricultors, moliners i forners”
23/11/2023
IRATXE PERALES
"Amb Honey.AI el preu per anàlisis és de l'ordre de 5 vegades més baix, i els resultats s'obtenen en una hora, en lloc d'una setmana"
31/10/2023
FERMÍ GARRIGA
“ForestHEAT és una plataforma per fer seguiment i gestió dels consums de biomassa forestal i també consums d’energia d’una caldera de biomassa”
11/10/2023
Clara Busoms
“Treballem per donar a conèixer la tòfona i esdevenir uns referents en el sector tofoner a Catalunya”
14/09/2023
Carles Díaz
“Vam voler donar a conèixer l'agricultura tan poc coneguda que fem a Bolet Ben Fet: el cultiu de bolets lignícoles”
12/07/2023
PETER SCHMIDT
“Els agricultors no obtenen el preu just que caldria per sobreviure, i es paga menys als treballadors que en altres sectors industrials”
06/06/2023
NICOLAU SENTÍS I JOEL MARTÍ PLANAS
“El nostre sistema de subscripció és un model que ofereix estabilitat econòmica i permet una planificació de cultius acurada al pagès”
11/05/2023
FRANCESC BONILLA
“El món dels insectes és desconegut i caldria investigar-lo més, ja que ens podria ajudar a resoldre els reptes alimentaris”
20/04/2023
EMMA VIÑAS
“La formatgeria mòbil té tot el que es necessita per poder fer formatges aquí o allà i la podem transportar allà on la necessitem”
23/03/2023
EDUARD PLA
“Es tracta d’un producte fresc, saludable i lliure de pesticides”
03/03/2023
JORDI I JOAN PLANAS
“Vam implementar aquesta tecnologia per la necessitat de poder controlar i gestionar conjuntament tots els nostres sistemes d’una forma fàcil, ràpida i senzilla”
09/02/2023
SERGIO PONSÀ I MARIONA PRATDESABA
"Els Grups Operatius han promogut que les entitats del sector s’apropin als centres de recerca per compartir reptes i necessitats i treballar plegats"
26/01/2023
MIQUEL I ANTONI ALTÉS
“La nostra aplicació agrupa en una única plataforma un conjunt de funcionalitats que tradicionalment estarien disponibles en diferents aplicacions”
20/12/2022
LOÏC LE GOUEFF
“L'aquaponia compta amb la capacitat de produir aliments de manera sostenible i té una mínima repercussió en els ecosistemes”
17/11/2022
A. CAPDEVILA, I. PONS i C. RIBERA
"Hem vist amb bons ulls aquesta llei perquè creiem que la seva intenció és positiva i ha d’ajudar el sector a contribuir a millorar el funcionament de la cadena alimentària"
27/10/2022
JOAN J. ESCODA
"Hem desenvolupat un procés pioner i innovador per millorar el rendiment, la sostenibilitat i les despeses en el procés d’elaboració de l’orxata"
06/10/2022
RAFEL MURIA
"L’apicultura no només ens permet produir mel, sinó que és un estil de producció i un dels millors models de sostenibilitat"
22/09/2022
EVA MÚRCIA
“Aquest projecte volia sensibilitzar tota la població de la importància de consumir i demanar producte local”
08/09/2022
EX-ALUMNES DE LES ESCOLES AGRÀRIES
“Sempre he tingut clar que jo també em volia dedicar al camp i, per aquest motiu, vaig decidir estudiar formació professional agrària”
25/08/2022
Carlos Gómez
“La nostra idea era crear un sistema de cultiu eficient, sostenible i que fos una alternativa real a l'agricultura tradicional”
03/08/2022
RAQUEL MARTÍN
“En els darrers anys, s’observa una tendència a l’alça en la mortalitat de les abelles”
20/07/2022
Josep Piñol
“Aquesta tecnologia ens ajuda a rebaixar costos de producció i fer l’empresa més sostenible”
07/07/2022
Membres de Grups Operatius
“El Grup Operatiu va tenir una molt bona dinàmica, amb tots els actors implicats en l’assoliment de resultats i que aquests tinguessin interès pel sector”
29/06/2022
Magda Cebrián
“Go Zero Waste app promou un model de consum estretament lligat al territori on la compra local i el producte de proximitat juguen un paper clau”
09/06/2022
MERITXELL BENEDÍ
“Els sectors pesquers, nàutics i subaquàtics pateixen la segregació horitzontal i els atributs que el gènere assigna a homes i dones”
24/04/2022
Joan Solé
Volíem iniciar un projecte on la producció, transformació, transport i comercialització de colza es pogués desenvolupar en un entorn local
11/02/2022
Gerard Pibernat i Jordi Puig
Hortagest és una base de dades que permet que tota la informació aparegui de manera simple i organitzada en el quadern de camp
28/01/2022
Enric Campi i Àlex Sirera
El sector apícola s’ha hagut de professionalitzar molt per a sobreviure
14/01/2022
Quiònia Pujol
És necessari que els productors de cervesa artesanal siguin més conscients de la importància d’utilitzar ingredients produïts a Catalunya
24/12/2021
Llorenç Llop
Cal que el sector treballi conjuntament per conscienciar més el consumidor sobre el valor del producte de proximitat
10/12/2021
Eudald Planella
Ens dirigim a les persones i consumidors que valoren el producte de proximitat i ecològic
26/11/2021
Iván Pascual
La nostra xocolata combina molta innovació, salut i gastronomia
12/11/2021
Genís Bordes
La nostra feina implica tenir un contacte molt estret amb la natura i el nostre territori, i volem ser el màxim sostenibles possible
22/10/2021
Pàgina 1 de 8
1
2
3
4
5
6
7
8
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 1 - 50 de 362 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →