Venda de proximitat de productes agroalimentaris

XXI Jornada tècnica de postcollita. Postcollita: digitalització

Trend Builders '23

31
MAI

Els sòls de panal: el terrer de la Garnatxa

Oficines virtuals

Notícies

  Més notícies

Es crea HortaLab, l’eina per diagnosticar les plagues a l’horta

Disponible el qüestionari per conèixer el volum de producció local que es fa a Catalunya

20 anys de RuralCat: El 2021 es posa en marxa l’Oficina de la Bioeconomia

Publicats els resultats de la campanya pesquera 2022

Acció Climàtica inicia la campanya anual de vigilància dels nivells d'ozó troposfèric

Finalitza el projecte Ruralization, amb la publicació d’una guia de bones pràctiques i un manual per ens locals

Vídeos jornades en línia

  Més vídeos

Sessions pràctiques sobre l’empelt del garrofer

Tipus de composts produïts a Catalunya i nova guia de compostatge

RD 1053/2022, d’ordenació de les granges bovines: criteris de com s’aplicarà a Catalunya

Dinamització d’horts escolars ecològics

Enllaços directes

Reportatges

  Més reportatges

INNOVACC, el clúster que impulsa la innovació i la cooperació del sector carni i de la proteïna alternativa

El Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya, 25 anys treballant en pro de la qualitat, la recerca i la promoció

Articles tècnics

  Més articles

Les cooperatives agroalimentaries a la Unió Europea: claus per a la competitivitat i la sostenibilitat dels agricultors

Quin serà el model ramader dels propers anys del segle actual amb canvi climàtic a Catalunya?

Les cooperatives agràries: protagonistes de l’Estratègia alimentària de Catalunya

Iniciativa Birds@Farmland: 22 esquemes per a la conservació dels ocells agrícoles

Entrevistes

  Més entrevistes

“El nostre sistema de subscripció és un model que ofereix estabilitat econòmica i permet una planificació de cultius acurada al pagès”

“El món dels insectes és desconegut i caldria investigar-lo més, ja que ens podria ajudar a resoldre els reptes alimentaris”

Twitter