A RuralCat ara

1r Fòrum de la Indústria Agroalimentària de Catalunya

Certificat de producció agroalimentària ecològica: obtenció, interès i experiències d’èxit

Bioeconomia circular i nexe Aigua-Aliments-Energia i Ecosistemes

Com augmentar el valor afegit dels productes agroalimentaris amb un distintiu de qualitat


20 NOV
29 NOV

Oficines virtuals

Notícies

  Més notícies

“Catalunya, on el vi és cultura”, una campanya de país per promoure el vi català

S’habilita una eina per al sector ramader per calcular el cost real de producció de la llet

L'actualització del Catàleg de flora amenaçada de Catalunya incorpora per primer cop les algues marines

Oberta la primera convocatòria de l’espai test agrari de Passanant i Belltall

Es promou l’exportació d’aliments catalans amb una vintena d'actuacions a 17 mercats estratègics

Les Agrupacions de Defensa Vegetal (ADV) de Catalunya celebren els 40 anys

Vídeos jornades en línia

  Més vídeos

El malbaratament alimentari en xifres. Causes, impactes i alternatives

Vigilància passiva PPA

1r Congrés de l'Horta de Catalunya. Dia 2

1r Congrés de l'Horta de Catalunya. Dia 1

Enllaços directes

Reportatges

  Més reportatges

Un recorregut pels 20 anys de RuralCat, la comunitat que contribueix a millorar la competitivitat i connectivitat del sector agroalimentari i el món rural

INNOVACC, el clúster que impulsa la innovació i la cooperació del sector carni i de la proteïna alternativa

Articles tècnics

  Més articles

D’on vindran les proteïnes?

El control biològic en els cultius hortícoles a Catalunya

El projecte PECT. Girona, regió sensible a l’aigua

El paisatge del futur, nous equilibris bosc/agricultura

Entrevistes

  Més entrevistes

“Triar la nostra farina és escollir la suma de passions dels nostres agricultors, moliners i forners”

"Amb Honey.AI el preu per anàlisis és de l'ordre de 5 vegades més baix, i els resultats s'obtenen en una hora, en lloc d'una setmana"

Twitter