El Laboratori Agroalimentari ha vist ampliat el seu abast d'acreditació
Amb aquest nou abast d’acreditació el Laboratori Agroalimentari segueix avançant en la millora de l’oferta tècnica per donar resposta a les necessitats de control oficial agroalimentari.
L'abast d'acreditació del laboratori s’ha ampliat amb la determinació d’elements per espectrometria de masses amb plasma acoblat inductivament (ICP-MS) en peixos i productes de la pesca.
El passat dia 3 de novembre de 2023 el Laboratori Agroalimentari ha vist ampliat el seu abast d'acreditació d’acord a la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2017, després d'haver superat amb èxit l’última auditoria de reavaluació i ampliació, realitzada el mes de maig per la Entidad Nacional de Acreditación (ENAC).
L'abast d'acreditació del laboratori (expedient nº157/LE309), recollit a l'annex Tècnic Rev.44 i consultable a la web del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i a la web d'ENAC, s’ha ampliat amb la següent determinació analítica:
- Determinació d’elements per espectrometria de masses amb plasma acoblat inductivament (ICP-MS) en peixos i productes de la pesca.
Amb aquest nou abast d’acreditació el Laboratori Agroalimentari segueix avançant en la millora de l’oferta tècnica per donar resposta a les necessitats de control oficial agroalimentari.
El Laboratori Agroalimentari és un òrgan adscrit al Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, l'àmbit d'actuació del qual abasta tot el territori de Catalunya. Es constitueix com a servei oficial i base tècnica de l'administració catalana pel que fa a les seves necessitats analítiques específiques destinades al control i seguiment de la qualitat i la seguretat agroalimentària.
Font: DACC