RURALCAT | 15/11/2023  Ruralcat

20 anys de RuralCat: Al llarg d’aquests anys, s’han publicat més de 9.600 notícies

Efemèrides: Aquest 2023, RuralCat celebra el seu 20è aniversari. En aquests 20 anys, s’han posat en marxa diverses iniciatives que han permès consolidar el portal com la comunitat de referència del sector agroalimentari, forestal i del món rural i marítim.

Al llarg d’aquests anys, s’han publicat més de 9.600 notícies.

Al llarg dels 20 anys de RuralCat, s'han publicat més de 9.600 notícies al portal. La primera es va publicar el setembre de l'any 2003, i des de llavors, s'han anat publicant notícies diàriament fins a arribar el dia d'avui. Aquest contingut és el que capta més tràfic a la web.

 

Apartat de notícies de RuralCat.

 

Les notícies que es publiquen tracten diferents temes, des de convocatòries a ajuts, reculls estadístics, actualitat, entre altres, i engloben els diferents àmbits del sector primari: l'agricultura, la ramaderia, la pesca, etc. Depenent de la temàtica, a les notícies se'ls assigna una categoria, i segons un informe que s'ha dut a terme aquest any, les categories més llegides l'any 2021 i 2022 són "formació a distància", "ajuts", "estadístiques", "fertilització" i "dossiers tècnics".

Així doncs, a partir d'aquest informe, RuralCat continua treballant per oferir contingut que interessi al sector i sigui d'utilitat, per mantenir-lo actualitzat i informat. Les notícies es troben publicades a "Notícies" a l'apartat "Informació" del portal, i també es reuneixen al butlletí setmanal de RuralCat.

RuralCat és un web de continguts i serveis orientat al sector professional agroalimentari, forestal i del món rural i marítim que es nodreix de manera transversal de tots els àmbits que generen coneixement.

La finalitat de RuralCat és contribuir en la transferència de coneixement i la innovació, potenciar la formació en línia, crear continguts tècnics, publicar informació rellevant per a l’activitat econòmica i generar eines de suport per a la presa de decisions.

 

Font: RuralCat