SANITAT VEGETAL | 31/10/2019  Ruralcat

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de novembre

RuralCat us ofereix la possibilitat de consultar els butlletins d’avisos fitosanitaris que mensualment elabora el Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Danys d’eruga de la colza

Danys d’eruga de la colza

Aquesta informació ens presenta tractaments i mesures específiques per a diferents tipus de cultius, agrupats en quatre butlletins:

  • Cultius llenyosos: fruita dolça (pomera), fruita seca (avellaner, ametller i noguer), cítrics, olivera i vinya.
  • Cultius hortícoles: carxofa, col i coliflor, enciam, tomàquet, ceba, porro i calçot, fava, api, julivert, carbassó i maduixa.
  • Cultius d’espais verds: forestals (pi, boix), parcs i jardins (castanyer d’Índies, palmera, rosàcies, xiprers i ornamentals), fruiters i arbustos ornamentals.
  • Cultius extensius: arròs, cereals, colza, ordi, colza, panís i alfals.

El Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació elabora mensualment aquesta informació a partir del seguiment de les plagues i malalties i de l’experimentació de camp.

Si teniu algun dubte o voleu més informació podeu consultar a l’Oficina de Sanitat Vegetal.

Recordeu que les estacions i subestacions d'avisos fitosanitaris de Catalunya també emeten avisos puntuals i que podeu consultar els últims al portal de RuralCat.

Si voleu estar informats de manera més immediata podeu demanar el Servei d’avisos fitosanitaris per SMS i correus electrònics o seguir-nos a Twitter (@ruralcat).

Font: Oficina de Sanitat Vegetal

El més llegit

Jornades tècniques del 17 al 23 de febrer

Aprovada la Llei de la vitivinicultura que vol millorar la regulació del sector

Es convoquen els ajuts directes a l'agricultura i la ramaderia i altres règims d'ajut per a la campanya 2020