XV Diada del Conill de les comarques de Tarragona
L¿Associació de Cunicultors Sant Pere celebrarà el pròxim 14 de Maig els actes de la XV Diada del Conill de les comarques de Tarragona al Baix Camp, que tindrà lloc al restaurant Casablanca de Miami Platja (Mont-roig del Camp), amb l¿objectiu de promoure el consum de conill a les comarques tarragonines.
Gràcies a la col.laboració de diverses institucions com la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Baix Camp, i la participació d¿un conjunt d¿empreses relacionades amb el sector cunicultor com són fàbriques de pinso, laboratoris farmacèutics, centres d¿inseminació i escorxadors, l¿Associació de Cunicultors Sant Pere, presidida per Josep Llebaria, preveu una època de bonança en el sector del conill després de superar uns anys de crisi. La Diada s¿iniciarà a les 12 hores del migdia amb una exposició de productes agroalimentaris artesanals i una fira de productes pel sector cunícola. A continuació es farà la presentació de la pàgina web de l¿Associació de Cunicultors Sant Pere. Seguidament, a les 13 hores, s¿iniciarà una degustació de plats cuinats a base de conill, preparats per diferents restaurants i cunicultors de les comarques tarragonines. La Diada es clourà amb un dinar de germanor, previst pels volts de les 14 hores, on hi haurà el lliurament, per segon any consecutiu, del premi Conillaire de l¿Any, patrocinat per Caixa Tarragona. Per a més informació podeu consultar el pdf adjunt amb el programa de la Diada o bé posar-vos en contacte amb l¿organització.
Associació de Cunicultors Sant Pere
Tel. 977 326 336
Restaurant Casablanca
Platja Cristall s/n
Miami Platja (Mont-roig del Camp)
Tel. 977 810 512