PAC | 22/01/2021  Ruralcat

La Comissió Europea obre una consulta pública per avaluar l’impacte de la PAC en l’intercanvi de coneixement i assessorament

La Comissió Europea ha obert fins el 2 de febrer la consulta pública per tal d’avaluar l’impacte de la PAC en l’intercanvi de coneixement i en les activitats d’assessorament.

Qüestionari online

La consulta es pot fer fins el 2 de febrer de 2021

L’objectiu d’aquesta consulta pública és determinar si s’estan complint els objectius de la PAC de fomentar la transferència de coneixement i la innovació a l’agricultura, la silvicultura i les zones rurals i si les mesures que actualment existeixen són efectives, eficients, coherents, pertinents i aporten un valor afegit a la UE.

El qüestionari s’adreça a agricultors, assessors agrícoles, formadors, organitzacions, institucions públiques, centres de recerca, investigadors i experts així com persones i organitzacions que hi vulguin contribuir.

Per tal de respondre l’enquesta, s’ha d’estar donat d’alta en el servei d'autenticació de la Comissió Europea (ECAS): https://ecas.ec.europa.eu/cas/eim/external/register.cgi .

Es demana a les organitzacions i empreses que participen en consultes públiques que s’inscriguin en el registre de transparència de la UE.

Font: DARP

Informació relacionada

El més llegit

La Comissió Europea publica el seu pla per impulsar la producció ecològica

El projecte POCTEFA Tr3s local ha engegat una trentena d’iniciatives de suport als productors de Venda de proximitat

El DARP estableix els períodes hàbils de caça i vedes especials per a la temporada 2021-2021 a tot Catalunya