Programa DARP-IRTA de millora de la qualitat dels olis d'oliva verges de Catalunya
Baronia de Cabacés
Programa DARP-IRTA de millora de la qualitat dels olis d'oliva verges de Catalunya
Cooperativa La Granadella
Col·labora
Notícies
El Consell Oleícola Internacional reconeix el Laboratori Agroalimentari del DACC per a l'anàlisi d'olis d’oliva
Aquesta distinció garanteix la capacitat i la competència tècnica en l’anàlisi fisicoquímica i sensorial dels olis d’oliva del Laboratori Agroalimentari i el Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya.
El sector de la producció agrària ecològica continua guanyant pes a Catalunya
El nombre de productors ecològics catalans va augmentar més d'un 11% durant el 2021.
Actualitat
| 19/04/2022
Arbor Sacris, Casolí i Migjorn-Arbequina han tret medalla d'or al concurs de Nova York 2022. Es tracta de dos operadors que participen al programa DACC-IRTA de millora de la qualitat. TORRES i MOLI COLOMA-LA BOELLA també han obtingut medalla d’or al seus olis
| 21/03/2022
Arbor Sacris i Casolí han tret medalla d'or al concurs de Dubai IOOC 2022. Es tracta de dos olis de l’empresa catalana MIL&UN VERD SL que participa del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat dels olis catalans. En el mateix certamen, Olis Castelló també ha obtingut una medalla d’or al seu oli
| 14/03/2022
Guia Catalunya Selecció 2020-21
| 11/03/2022
La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022
| 04/02/2022
Lidl aposta per les DO d’oli catalanes amb Terra d'Olis
| 13/01/2022
Àngels Calvo, jefa Panel de Cata Oficial de Cataluña: “La arbequina tradicional de Cataluña tiene una diferenciación sensorial al resto de arbequinas de otros lugares en superintensivo” – Revista Almaceite
| 17/12/2021
Lliurament dels premis CDO de l’Ajuntament de Reus als millors olis verge extra de les tres DOP de Tarragona
Agenda