Notícies
Més notícies Nous sistemes de formació de pomeres més sostenibles, eficients i més econòmics
Neixen noves varietats vegetals al sector agroalimentari gràcies a la genòmica
La nova varietat de poma STELLAR™ és la primera que s’adapta a climes amb estius càlids
Projectes per reduir les emissions de metà en la producció de carn de vedella i aconseguir una sostenibilitat ambiental
Formació per controlar el procés de maduració de carn madurada
La sensorització dels cultius cítrics podria aconseguir fins un 30% d’estalvi d’aigua
Agenda
MÉS AGENDES13 GEN
22 GEN
Formació a distància
Vídeos
Més vídeosAltres noticies
Més noticies Convocatòria de l’Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia per l'impacte alimentari
Convocatòria per a la concessió d’ajuts a petites i mitjanes empreses per a la contractació de Serveis d’Assessorament per a la Transformació Digital - Kit Consulting
MÉS INFORMACIÓ
Podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic ajutsinnovacio.agricultura@gencat.cat