Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Campus Empresarial/
  • Notícies/
Logo Campus Empresarial
  • Qui som?
  • Catàleg de formacions
  • Cursos
  • Cursos en obert
  • Jornades
  • CONTACTA'NS
El sector agroalimentari representa el 19% del PIB català
11/04/2022
Es convoquen els ajuts per promoure les exportacions de les indústries agroalimentàries de Catalunya
05/04/2022
Nova convocatòria d’ajuts per a la subvenció de projectes d’innovació de l’Associació Europea per a la Innovació
30/03/2022
Jornades tècniques presencials i en línia del 28 de març al 3 d’abril
22/03/2022
El proper dilluns 28 de març s’obren les inscripcions a nous cursos a distància
18/03/2022
S’obre la convocatòria dels ajuts associats al Contracte Global d'Explotació per a l'any 2022
11/03/2022
Es presenta el ‘Mapeig sobre el consum i comercialització dels productes agroalimentaris locals i de proximitat’
09/03/2022
El PATT programa 900 actuacions formatives per al 2022 per impulsar la innovació, l’emprenedoria i la tecnificació al sector agroalimentari, pesquer i forestal
09/03/2022
FAIRshare obre una nova convocatòria per finançar eines i serveis d'assessorament digital agrícola
04/03/2022
El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural convoca els Premis PITA 2022
24/02/2022
Oberta la convocatòria de les subvencions del Paquet de Digitalització
21/02/2022
El proper dilluns 14 de febrer s’obren les inscripcions a nous cursos a distància
07/02/2022
El proper dilluns 17 de gener s’obren les inscripcions a nous cursos a distància
10/01/2022
RuralCat oferirà 41 cursos de Formació Agrària a Distància (FAD) al llarg del 2022
29/12/2021
Es publica l’estudi de la dimensió econòmica de l’economia blava a Catalunya 2021
22/12/2021
L'EA del Solsonès impulsa l'aprenentatge servei, una metodologia que integra el servei a la comunitat i l'aprenentatge acadèmic
21/12/2021
El DACC actualitza les dades estadístiques del sector de la flor i la planta ornamental
15/12/2021
Obertes les candidatures a tres nous grups operatius europeus d’EIP-Agri
13/12/2021
S’inicia el període de consulta pública del Pla Estratègic espanyol de la PAC 2023-2027
09/12/2021
El proper dilluns 22 de novembre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància
15/11/2021
  • Anterior
  • Següent
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural