☰
⊗
Butlletí núm. 950
22/09/2022
Dossier Tècnic nº 118: “El Laboratori Agroalimentari i el control oficial”
Les Escoles Agràries inicien el curs 2022-2023 amb dos nous cicles de grau superior: de Vitivinicultura i de Paisatgisme, Agroecologia i Acció Climàtica
Publicades les superfícies, rendiments i produccions definitives dels conreus agrícoles de Catalunya de l’any 2021
El nou Registre vitivinícola de Catalunya (e-RVC), l’eina que garanteix la traçabilitat dels productes vitivinícoles i facilita la gestió dels operadors
Es presenta el Manual de gestió de recursos micològics a Catalunya
El paisatge botànic a l’entorn de les vinyes influencia les aromes dels vins que s’hi elaboren
Valor fertilitzant de les dejeccions ramaderes
Article tècnic: Anàlisi de l’impacte del segell de Venda de Proximitat
Entrevista: Eva Múrcia “Aquest projecte volia sensibilitzar tota la població de la importància de consumir i demanar producte local”
VÍDEOS JORNADES EN LÍNIA
Alternatives a determinats inputs en horta ecològica
Alternatives a la torba en producció ecològica
MÉS VÍDEOS
AGENDA
23
SET
En línia
Bioconservació envers Listeria monocytogenes de productes carnis i lactis
23
SET
Planes d'Hostoles
Entramats vegetals. Sistemes integrals per a l’adequació d’espais
23
SET
Tàrrega
Gestionar les poblacions de conill de bosc
23
SET
Vall de Boí
Ensinistrament i selecció del gos pastor
MÉS AGENDA
FORMACIÓ A DISTÀNCIA
RuralCat oferirà 41 cursos de Formació Agrària a Distància (FAD) al llarg del 2022
Apartat de cursos a distància a RuralCat
Cercador Formació
MÉS FORMACIÓ
ENLLAÇ A NORMATIVA - AJUTS
FORMACIÓ A DISTÀNCIA
DOSSIERS TÈCNICS
PATT
AVISOS FITOSANITARIS
CERCADORS
Què és RuralCat i qui el fem?
Envia'ns els teus suggeriments
Política de protecció de dades
Gestiona les teves subscripcions
Baixa