|
Oli d'Oliva - Núm. 47
30/10/2023
|
|
|
|
|
|
|
|
[Notícia] El aceite de oliva eleva las tensiones en la industria de conservas pesqueras |
|
|
|
|
|
|
|
[Notícia] Influencia del genotipo y el medio ambiente en la composición fenólica del fruto del olivo |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dades de mercat i Consumidor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Economia circular i sostenibilitat en olivicultura
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olivicultura de precisió i Tecnologies
|
|
|
|
|
|
|
|
Maneig i gestió del sòl en oliverars
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Medi Ambient i Canvi Climàtic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oleoturisme, gastronomia i tasts
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ajudes, finançament i certificacions
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reivindicació i presa de valor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|