|
Oli d'Oliva - Núm. 49
18/12/2023
|
|
|
|
|
|
|
|
[Notícia] Los futuros prescriptores gastronómicos degustan los AOVE catalanes |
|
|
|
|
|
|
|
[Notícia] La hoja del olivo, nueva fuente de productos biológicos para alimentación humana |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bioeconomia i sostenibilitat en olivicultura
|
|
|
|
|
|
|
|
Olivicultura de precisió i Tecnologies
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Packaging, etiquetatge i classificació
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Medi Ambient i Canvi Climàtic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patrimoni, oleoturisme, gastronomia i tasts
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Models de negoci i empreses oleiques
|
|
|
|
|
|
|
|
Ajudes, finançament i certificacions
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dades de mercat i Consumidor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|