|
Oli d'Oliva - Núm. 42
14/04/2023
|
|
|
|
|
|
|
|
[Notícia] Impulso del uso de subproductos del olivar
en alimentación animal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Notícia] AI Tools May Not Transform Agriculture,
but Will Help Farmers, Experts Predict
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Transició Agroecològica i Medi Ambient
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Economia circular i sostenibilitat en olivicultura
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olivicultura de precisió i Tecnologies
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reivindicació i presa de valor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dades de mercat i Consumidor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiquetatge, classificació i packaging
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oleoturisme, gastronomia i tasts
|
|
|
|
|
|
|
|
Marques, Empreses i Nous Productes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|