|
Oli d'Oliva - Núm. 41
17/03/2023
|
|
|
|
|
|
|
|
[Notícia] Estrategias sostenibles para el sector del
olivar: residuos de almazara y fertirriego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Notícia] Nueva línea de bebidas de café infundido
con AOVE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Transició Agroecològica i Medi Ambient
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Economia circular i sostenibilitat en olivicultura
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olivicultura de precisió i Tecnologies
|
|
|
|
|
|
|
|
Reivindicació i presa de valor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marques, Empreses i Nous Productes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dades de mercat i Consumidor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oleoturisme i gastronomia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiquetatge i classificació
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|