☰
⊗
Butlletí núm. 989
20/07/2023
☰
⊗
Últims dies per inscriure empreses i elaboradors alimentaris i altres a Benvinguts a Pagès 2023
Baròmetre de la innovació i la transformació digital i verda a Catalunya 2022
EMPRÈN BIO 4.0, un programa de formació i mentoria en l’àmbit de la bioeconomia
INNOVI llança la segona edició del Mercat Online de Raïm, el MORA”
S’ha celebrat la jornada: “De la realitat virtual al metavers: noves tecnologies per comunicar millor”
Es radiografia la gran sequera de l'any 2022 que ha afectat 33.072 hectàrees de bosc de Catalunya
En aquests 20 anys de RuralCat ...
El 2018 es posa en marxa
el Campus Empresarial
VÍDEOS JORNADES EN LÍNIA
El nou Reial Decret 1055/2022, de 27 de desembre, d’envasos i residus d’envasos
Classificació de zones de producció d’aqüicultura i marisqueig
MÉS VÍDEOS
AGENDA
21
JUL
Prat de Comte
Millora del procés d'elaboració de l’aiguardent. Aspectes tècnics i maceracions
21
JUL
En línia
Sistemes de captació energètica, utilitzant tecnologia senzilla en l’àmbit rural
26
JUL
Sant Boi de Llobregat
Horticultura amb el mínim treball de sòl. Visita parcel·la demostrativa Projecte Regensòl
02
AGO
Valls
El macabeu a la DO Tarragona
MÉS AGENDA
FORMACIÓ A DISTÀNCIA
RuralCat oferirà 43 cursos de Formació Agrària a Distància (FAD) al llarg del 2023
Apartat de cursos a distància a RuralCat
Cercador Formació
MÉS FORMACIÓ
ENLLAÇ A NORMATIVA - AJUTS
FORMACIÓ A DISTÀNCIA
DOSSIERS TÈCNICS
PATT
AVISOS FITOSANITARIS
CERCADORS
Què és RuralCat i qui el fem?
Envia'ns els teus suggeriments
Política de protecció de dades
Gestiona les teves subscripcions
Baixa