|
Oli d'Oliva - Núm. 53
23/04/2024
|
|
|
|
|
|
|
|
[Notícia] La cocina experimental del IRTA aproxima los aceites de oliva catalanes a la restauración |
|
|
|
|
|
|
|
[Notícia] Flour upcycled from olive waste a ‘revolution’ for industry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Packaging, etiquetatge i classificació
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olivicultura de precisió i Tecnologies
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maneig i gestió del sòl en oliverars
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Transició Agroecològica i Canvi Climàtic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bioeconomia i sostenibilitat en olivicultura
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emissions i Segrest de Carboni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Novetat legislativa i normativa
|
|
|
|
|
|
|
Patrimoni, oleoturisme, gastronomia i tasts
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reivindicació i presa de valor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dades de mercat i Consumidor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ajudes, finançament i certificacions
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|