|
Oli d'Oliva - Núm. 51
13/02/2024
|
|
|
|
|
|
|
|
[Notícia] Efecto de los fitoquímicos de la hoja de olivo sobre la capacidad antioxidante y antiinflamatoria |
|
|
|
|
|
|
|
[Notícia] Chickens fed olive oil are more resilient to environmental stressors, study finds |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bioeconomia i sostenibilitat en olivicultura
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Transició Agroecològica i Canvi Climàtic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Packaging, etiquetatge i classificació
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reivindicació i presa de valor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dades de mercat i Consumidor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ajudes, finançament i certificacions
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|