☰
⊗
Butlletí núm. 1.050
05/12/2024
5 de desembre – Dia Mundial del Sòl -
Catalunya serà la Regió Mundial de la Gastronomia 2025
Els ajuts al desenvolupament rural Leader han generat 1.982 llocs de treball en quatre anys
Nova edició del programa de mentoria per promoure la incorporació de dones al sector maritimopesquer
La Comissió Europea publica un reglament que unifica la metodologia de mostreig per classificar els olis d’oliva
S’atorguen 24 diplomes de Mestre Artesà Alimentari
Comença la 7a edició de l’iFest, la competició per fomentar l’emprenedoria entre els joves de Catalunya
Catalunya guanya 12 premis Porc d’Or 2024
La cuinera catalana Marta Minoves guanya l’European Young Chef Award 2024
VÍDEOS JORNADES EN LÍNIA
Permisos de crema. Activitats amb risc d’incendi forestal
Declaració de parcel·les en desús i el seu registre
MÉS VÍDEOS
AGENDA
09
DES
En línia
El pròpolis, extraccions i subproductes
09
DES
En línia
Transformació de productes vegetals, buscant la millor gamma per al nostre producte
10
DES
En línia
Agroforesteria: disseny i implementació de projectes agroforestals
10
DES
En línia
De la granja al futur: IA en la ramaderia moderna
MÉS AGENDA
FORMACIÓ A DISTÀNCIA
RuralCat ofereix 49 cursos de Formació Agrària a Distància (FAD) al llarg del 2024
Apartat de cursos a distància a RuralCat
Cercador Formació
MÉS FORMACIÓ
ENLLAÇ A NORMATIVA - AJUTS
FORMACIÓ A DISTÀNCIA
DOSSIERS TÈCNICS
PATT
AVISOS FITOSANITARIS
CERCADORS
Què és RuralCat i qui el fem?
Envia'ns els teus suggeriments
Política de protecció de dades
Gestiona les teves subscripcions
Baixa