☰
⊗
Butlletí núm. 1.052
19/12/2024
☰
⊗
Reconeguts 83 olis d’oliva verge extra durant la primera edició de la Nit de l’Oli
Es destinen 18,5 milions d’euros en ajuts per un sistema alimentari sostenible, ambiental, social i econòmic
Es destinen 1,6 milions d’euros pel Tiquet Rural, una eina per fomentar l’emprenedoria en el món rurala
Campanya per reconèixer el paper del sector pesquer i els beneficis de consumir producte fresc
Es crea un grup tècnic de treball per fer front a la crisi de l’avellana
El clúster vitivinícola català INNOVI celebra 15 anys de la seva creació
L’IRTA promou l’ús de varietats autòctones de cereals i llegums en la producció de begudes vegetals i extracció de proteïnes
L’EA de Cabrils posa les noves tecnologies al centre pel desenvolupament del sector agroalimentari
VÍDEOS JORNADES EN LÍNIA
Importància del transport i el maneig ante mortem en producció porcina ecològica
Aplicatius informàtics de suport a la gestió. Laboratori Forestal Català
MÉS VÍDEOS
AGENDA
20
DES
Santa Coloma de Farners
Etiquetatge de productes apícoles. Mel i pol·len
20
DES
Bellcaire d'Empordà
Oliveres del Montgrí. Fertilitat i plagues en producció ecològica
21
DES
Vilafranca del Penedès
Perspectives actuals i futures mercat del vi
22
DES
En línia
Com identificar i controlar els al·lèrgens en la petita indústria i comerços minoristes d’alimentació
MÉS AGENDA
FORMACIÓ A DISTÀNCIA
RuralCat oferirà 49 cursos de Formació Agrària a Distància (FAD) al llarg del 2025
Apartat de cursos a distància a RuralCat
Cercador Formació
MÉS FORMACIÓ
ENLLAÇ A NORMATIVA - AJUTS
FORMACIÓ A DISTÀNCIA
DOSSIERS TÈCNICS
PATT
AVISOS FITOSANITARIS
CERCADORS
Què és RuralCat i qui el fem?
Envia'ns els teus suggeriments
Política de protecció de dades
Gestiona les teves subscripcions
Baixa