☰
⊗
Butlletí núm. 1.056
30/01/2025
S’impulsa l’Estratègia Alimentària de Catalunya 2025-2028 amb 131 accions
Catalunya serà present a Madrid Fusión per primera vegada per destacar el valor de la seva gastronomia
Obertes les inscripcions pel iFest Challenge Competition
L’Hort del Mercat de la Vall d’Hebron i la Teixonera
Jornada de debat sobre les últimes innovacions en la gestió eficient de l’aigua en l’agricultura
Toni Abad: “El FEMPA ha de garantir la cohesió de les comunitats pesqueres i la consolidació de l’economia blava en el marc de l’Estratègia marítima de Catalunya”
VÍDEOS JORNADES EN LÍNIA
Com mecanitzar la neteja a la indústria alimentària? Millora la productivitat reduint processos
Pedra seca i biodiversitat
MÉS VÍDEOS
AGENDA
31
GEN
Batea
Utilització d’adobs extrets de planta de biogàs a la vinya
31
GEN
Molins de Rei
Planter Innov@. Presentació de projectes innovadors
01
FEB
Aramunt
Estratègies per comercialitzar oli d’oliva
04
FEB
Castellar del Vallès
Poda natural d’ametllers i oliveres. Pràctica
MÉS AGENDA
FORMACIÓ A DISTÀNCIA
RuralCat oferirà 49 cursos de Formació Agrària a Distància (FAD) al llarg del 2025
Apartat de cursos a distància a RuralCat
MÉS FORMACIÓ
ENLLAÇ A NORMATIVA - AJUTS
FORMACIÓ A DISTÀNCIA
DOSSIERS TÈCNICS
PATT
AVISOS FITOSANITARIS
CERCADORS
Què és RuralCat i qui el fem?
Envia'ns els teus suggeriments
Política de protecció de dades
Gestiona les teves subscripcions
Baixa