Toggle navigation
-
Cerca
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Campus Empresarial
El Planter. Joves al camp
Xarxa-i.CAT
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de Fertilització
Oficina de l'Oli
Oficina Assessorament
Suport a la Indústria Agroalimentària
Fruit.Net
Agricultura de Precisió
Informació
Informació
Actualitat
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Segueix-nos a:
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Joan Guillaumet
“Els cultius de cereals amb més futur són els que venen definits pels aspectes com la diferenciació, l’especialització, la innovació i bons canals de distribució”
28/02/2020
Oriol Antúnez
“Per nosaltres la innovació no és una qüestió de política d’empresa, sinó que és una manera de pensar i d’entendre els negocis”
14/02/2020
Ricard Soler
“BrunApp és una solució que permet tenir controlat el bestiar que pastura lliurement per la muntanya”
31/01/2020
Joan Simó
“La Fundació treballa perquè els agricultors disposin d’eines que els facilitin la difícil tasca de produir i vendre aliments”
13/12/2019
Santiago Suñol
“La terminologia agrària va ser inoculada de manera natural per les preocupacions humanes del dia a dia de la pagesia”
22/11/2019
Gabriel Esquius
“Volem ser una entitat de referència en la gestió executiva en l’entorn i els recursos naturals”
04/10/2019
Montse Marcé i Remei Gimeno
“L’espigall s’ha revalorat i la gent ens el demana. Ens hem convertit en uns espigall-maniàtics”
05/09/2019
María Rosa Mosquera
“El sector ha demanat a la Comissió Europea una millora per a facilitar l'adopció dels sistemes agroforestals”
09/08/2019
Vicenç Enrique-Tarancon
“En bioseguretat, el factor més important és la constància”
12/07/2019
Montserrat Miralles i Lluís Sunyer
“Hem intentat millorar les varietats locals per poder-les fer operatives mecànicament”
05/07/2019
Amadeu Ros
“Volem ser la veu davant de les administracions públiques per defensar els interessos dels regants”
25/06/2019
Oliver Yates
“Captures accidentals: és fonamental treballar conjuntament per trobar la solució que s’adapti a cada pesquera”
21/06/2019
Membres de Grups Operatius
"Els Grups Operatius representen una oportunitat en l’àmbit de l’assessorament en innovació i la transferència al sector"
14/06/2019
Pilar Comes
“Volem aconseguir configurar la tercera pota de l’agricultura mediterrània i valoritzar la nostra flora aromàtica i medicinal”
07/06/2019
Joaquim Solé
“Oferim la possibilitat de conèixer tot el món dels castanyers i de la castanya d’una manera sostenible i respectuosa amb el nostre entorn”
31/05/2019
Sebastià Banús i Jordi Blanch
“Una característica dels Calçots de Valls IGP és que garanteixen la uniformitat i, a l’hora de coure, això és un valor afegit”
24/05/2019
Àngel Aibar
“El ramader que utilitzi tot el potencial de VP Suis podrà portar una traçabilitat perfecta a la seva explotació”
17/05/2019
Henri Philippe Alegria
“Des de l'àmbit rural hem combinat innovació, investigació i tradició amb l'objectiu de desenvolupar un oli d'oliva verge extra d'autor”
10/05/2019
José María Omaña
“AIMCRA considera que el bombament solar és l’única sortida a la crisi provocada pel sobrecost energètic del reg”
03/05/2019
Lluís Amat
“Bas de Màgia és bona manera de reivindicar el món rural, que no està renyit en absolut amb la innovació”
26/04/2019
Pàgina 2 de 15
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 21 - 40 de 299 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →