Toggle navigation
-
Cerca
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Campus Empresarial
El Planter. Joves al camp
Xarxa-i.CAT
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de Fertilització
Oficina de l'Oli
Oficina Assessorament
Suport a la Indústria Agroalimentària
Fruit.Net
Agricultura de Precisió
Informació
Informació
Actualitat
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Segueix-nos a:
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Rossend Castelló
"Cal revalorar el bosc i els productes forestals"
20/02/2012
Juan Luis Oliva de Suelves
"La situació de la caça major a Catalunya, en general, és molt bona"
10/02/2012
Hèctor Galizia
"El client sap quan està pagant un sobrecost, comprarà una vegada però potser no tornarà"
08/02/2012
José Abellán Gómez
"És necessari que existeixi un intercanvi real entre el productor del coneixement i el que l'aplica"
30/01/2012
Josep Usall
"Fruit.net és més que un projecte, és una forma de treballar"
22/11/2011
Àngels Calvo
"Un tastador ha de tenir unes habilitats fisiològiques desenvolupades però també una personalitat ferma i respectuosa"
05/08/2011
Immaculada Viñas Almenar
"És important investigar la manera d'oferir una fruita amb valor afegit perquè el producte final resulti tan satisfactori com a beneficiós"
27/07/2011
Narcís Grèbol
"Prevenir, controlar i eliminar els biofilms, contribueix a millorar la seguretat dels aliments"
11/07/2011
Xavier Pont
"El futur passa per adaptar-se als gustos d'uns clients cada vegada més exigents"
04/07/2011
Arcadi Calderó
"Optimitzem les condicions dels arbres per obtenir el màxim potencial de la fruita"
23/06/2011
Emili Montesinos Seguí
"El canvi climàtic és un factor molt important en la fitopatologia"
03/06/2011
Ferran Adrià
"La cuina no és un show, és una professió"
25/05/2011
Joan Esteve Julià
"És important la transferència tecnològica perquè l'agricultor sàpiga calibrar bé els equips i que el producte arribi a la planta sense deriva ni contaminació"
29/04/2011
Maria Àngels Oliver
"Propietats d'alguns aliments com el pH final, el color o la capacitat per retenir aigua, permeten elaborar de forma diferent determinats productes carnis"
13/04/2011
Owen Jones
"Els plaguicides naturals són menys perillosos que els convencionals i no deixen residus en el conreu"
01/04/2011
Richard Strange
"Quasi el 40% de les collites mundials es perden per les malalties"
28/03/2011
Antoni Seguí Parpal
"Parlo de comunicació per a la innovació"
24/03/2011
Francesc Casañas
"No totes les varietats tradicionals són bones però algunes joies poden atreure als consumidors"
25/02/2011
Cristóbal Colón
"A banda de promoure productes locals, les cooperatives i empreses socials estan arrelades al territori i no existeix el risc de deslocalització"
31/01/2011
Lucía Callejón
"Els pagesos que conreen productes exògens encara són pocs"
12/01/2011
Pàgina 8 de 15
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 141 - 160 de 299 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →