Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Saltar al contenido
Informació
/
Notícies
/
Notícies
Cerca
Més notícies
Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de novembre de 2024
29/10/2024
Es destinen 54 milions a les comunitats de regants per a la millora i modernització de les xarxes de regadius
29/10/2024
La internalització del sector agroalimentari, el primer de l’economia catalana, és un factor clau pel seu creixement
29/10/2024
Es destinen 9 milions d’euros a les línies del Pla d'assegurances agràries 2024
28/10/2024
Inscripcions obertes al II Fòrum de Bioinformàtica i Ciència de Dades per a l’Agricultura del Futur
28/10/2024
Nou catàleg de serveis per empreses per generar valor econòmic a partir de recursos orgànics renovables
25/10/2024
Nous sistemes de formació de pomeres més sostenibles, eficients i més econòmics
25/10/2024
Neixen noves varietats vegetals al sector agroalimentari gràcies a la genòmica
25/10/2024
La nova varietat de poma STELLAR™ és la primera que s’adapta a climes amb estius càlids
24/10/2024
Projectes per reduir les emissions de metà en la producció de carn de vedella i aconseguir una sostenibilitat ambiental
24/10/2024
Formació per controlar el procés de maduració de carn madurada
24/10/2024
Es publiquen les dades per caracteritzar les explotacions agrícoles de Catalunya
23/10/2024
La sensorització dels cultius cítrics podria aconseguir fins un 30% d’estalvi d’aigua
22/10/2024
Què entenem pel terme alimentari “ultraprocessat”?
21/10/2024
Oberta la convocatòria pels Premis Millors Olis d’Oliva Verge Extra de Catalunya
21/10/2024
Jornada per aprendre a prevenir i evitar la dispersió del virus rugós en tomàquet
21/10/2024
El Govern destina 2,6 milions en matèria de sanitat vegetal pel sector agrícola
18/10/2024
Una trentena d’empreses catalanes de fruita i horta participen en conjunt a la Fruit Attraction de Madrid
18/10/2024
Jornada pràctica per abordar la interconnexió entre la salut humana, animal i ambiental
17/10/2024
La Comunitat de Sistemes Agroforestals i Cultius Mixtes passa a ser la representant agroforestal d’Espanya a Europa
16/10/2024
La 12a Setmana Bio se centra en la producció i alimentació ecològiques
16/10/2024
La sembra de cultius millorants afavoreix la fertilitat del sòl i incrementa la biodiversitat natural
15/10/2024
Jornada tècnica sobre l’aplicació de la intel·ligència artificial en la indústria alimentària
14/10/2024
Es destinen 5,5 milions d’euros en 114 projectes de demostració i transferència de coneixements pel sector agrícola, ramader, forestal i agroalimentari
09/10/2024
Oberta la convocatòria d’ajuts LEADER per a la diversificació econòmica de les zones rurals
08/10/2024
L’etiquetatge frontal dels productes genera hàbits d’alimentació més saludables
07/10/2024
S’impulsen els tallers per a pescadors artesanals de tonyina per millorar la seva pesca i la manipulació
04/10/2024
La 3a edició del Congrés BIT se centra en la bioeconomia d’alt valor afegit i la simbiosi industrial
03/10/2024
Més de 50 restaurants participaran a la campanya “Aprofitem els aliments”
02/10/2024
El preu de l’ametlla i l’avellana augmenta entre 20 i 40 cèntims el quilo respecte al setembre de 2023
01/10/2024
Butlletins d’informació fitosanitària per al mes d’octubre de 2024
30/09/2024
El Laboratori Agroalimentari presenta els resultats de dos treballs al 15è European Pesticide Residue Workshop
30/09/2024
El proper dilluns 30 de setembre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància
25/09/2024
Aprovat el primer pla de gestió de la pesca recreativa a Catalunya
25/09/2024
Convocats els ajuts a les comunitats de regants afectades per la sequera el 2023
23/09/2024
Convocats els 35ns Premis Nacionals de Recerca per al reconeixement social de la ciència i la divulgació de l’activitat científica catalana
23/09/2024
Les Escoles Agràries inicien el curs 2024-25 amb 5 centres de formació professional integrada
20/09/2024
Oberta la convocatòria per a projectes industrials en el sector agroalimentari
17/09/2024
S’ha celebrat la primera trobada dels cinc Grups d'Acció Local Pesquers (GALP) de Catalunya
16/09/2024
Disponible el Quadern Integrat d’Explotació (QIE), una eina disponible pels titulars de les explotacions agrícoles
10/09/2024
Sistemes de reg eficients mitjançant sensors agroclimàtics i sondes d’humitat per aplicacions agronòmiques
09/09/2024
S’aprova el reglament del Formatge Garrotxa amb la distinció d'Indicació Geogràfica Protegida
09/09/2024
Cobrir llocs de treball més específics i suplir la demanda del sector primari, una de les finalitats dels certificats professionals
05/09/2024
La bioeconomia d'alt valor afegit i la simbiosi industrial, els temes de la tercera edició del BIT Lleida
03/09/2024
Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de setembre de 2024
03/09/2024
“El bernat és aquí”, una campanya per controlar les poblacions de bernat marbrejat a Catalunya
27/08/2024
El proper dilluns 2 de setembre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància
26/08/2024
La generació de residus baixa a Catalunya durant l’any 2023
22/08/2024
Publicat l’informe anual del sector de la fruita fresca de l’any 2023
19/08/2024
S’ha publicat un informe històric que certifica el bon estat de les principals espècies pesqueres de Catalunya
19/08/2024
Página 2 de 200
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Resultados por página
5
10
20
30
50
75
Mostrando el intervalo 51 - 100 de 9.960 resultados.
← Primero
Anterior
Siguiente
Último →