Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Saltar al contenido
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Àngel Aibar
“El ramader que utilitzi tot el potencial de VP Suis podrà portar una traçabilitat perfecta a la seva explotació”
17/05/2019
Henri Philippe Alegria
“Des de l'àmbit rural hem combinat innovació, investigació i tradició amb l'objectiu de desenvolupar un oli d'oliva verge extra d'autor”
10/05/2019
José María Omaña
“AIMCRA considera que el bombament solar és l’única sortida a la crisi provocada pel sobrecost energètic del reg”
03/05/2019
Lluís Amat
“Bas de Màgia és bona manera de reivindicar el món rural, que no està renyit en absolut amb la innovació”
26/04/2019
Joan Gil
“Entendre la informació que ens donen és clau per saber si un producte és més o menys adequat per a tu”
12/04/2019
Jordi Graell
“Un fet diferenciador de l’ETSEA és que ha tingut i té la voluntat de continuar sent en el futur una escola investigadora”
29/03/2019
Ernest Mas
“Creiem que és necessari caminar cap a una agricultura sostenible que pugui garantir la màxima sostenibilitat i posar en valor el nostre sector”
15/03/2019
Xavier Blasco i Montserrat Subirana
“Les noves tecnologies contribueixen a la millora de la producció agrícola i faciliten les tasques als agricultors”
28/02/2019
Humbert Contí i Meritxell Jardí
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”
14/02/2019
Francesc Ribas
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”
29/01/2019
Pere Colat
“Si comprem un aliment de qualitat, comprem salut”
11/01/2019
Pere Frigola
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”
20/12/2018
Josep Miquel Canut
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”
06/12/2018
Joaquim Comella
“La IGP protegeix el que és nostre”
23/11/2018
Dr. Ramon Morral
“Exigir l’aplicació de la llei és la clau de volta de l’èxit de les DOP i IGP, així com de les varietats vegetals”
16/11/2018
Albert Puigdemont
“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
02/11/2018
Carmel Mòdol
“Aquest pla vol fer front a una crisi endèmica que ha deixat una pèssima retribució al sector”
19/10/2018
Pau Frigola
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
05/10/2018
Vicenç Boadas
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
21/09/2018
Laia Roig
“Hem viscut molts moments inoblidables que omplen professionalment i personalment”
07/09/2018
Página 6 de 19
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Resultados por página
5
10
20
30
50
75
Mostrando el intervalo 101 - 120 de 362 resultados.
← Primero
Anterior
Siguiente
Último →