Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Saltar al contenido
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Henri Philippe Alegria
“Des de l'àmbit rural hem combinat innovació, investigació i tradició amb l'objectiu de desenvolupar un oli d'oliva verge extra d'autor”
10/05/2019
José María Omaña
“AIMCRA considera que el bombament solar és l’única sortida a la crisi provocada pel sobrecost energètic del reg”
03/05/2019
Lluís Amat
“Bas de Màgia és bona manera de reivindicar el món rural, que no està renyit en absolut amb la innovació”
26/04/2019
Joan Gil
“Entendre la informació que ens donen és clau per saber si un producte és més o menys adequat per a tu”
12/04/2019
Jordi Graell
“Un fet diferenciador de l’ETSEA és que ha tingut i té la voluntat de continuar sent en el futur una escola investigadora”
29/03/2019
Ernest Mas
“Creiem que és necessari caminar cap a una agricultura sostenible que pugui garantir la màxima sostenibilitat i posar en valor el nostre sector”
15/03/2019
Xavier Blasco i Montserrat Subirana
“Les noves tecnologies contribueixen a la millora de la producció agrícola i faciliten les tasques als agricultors”
28/02/2019
Humbert Contí i Meritxell Jardí
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”
14/02/2019
Francesc Ribas
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”
29/01/2019
Pere Colat
“Si comprem un aliment de qualitat, comprem salut”
11/01/2019
Pere Frigola
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”
20/12/2018
Josep Miquel Canut
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”
06/12/2018
Joaquim Comella
“La IGP protegeix el que és nostre”
23/11/2018
Dr. Ramon Morral
“Exigir l’aplicació de la llei és la clau de volta de l’èxit de les DOP i IGP, així com de les varietats vegetals”
16/11/2018
Albert Puigdemont
“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
02/11/2018
Carmel Mòdol
“Aquest pla vol fer front a una crisi endèmica que ha deixat una pèssima retribució al sector”
19/10/2018
Pau Frigola
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
05/10/2018
Vicenç Boadas
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
21/09/2018
Laia Roig
“Hem viscut molts moments inoblidables que omplen professionalment i personalment”
07/09/2018
Jordi Canaldas
“La FAD va néixer amb el repte d’aconseguir que la formació a distància fos una realitat en el món rural”
24/08/2018
Octavi Quintana-Trias
“La prioritat de PRIMA és entendre els lligams entre l’aigua, l’agricultura i l’alimentació i promoure’n una gestió integrada”
10/08/2018
Tristram Stuart i Carina Millstone
“A Catalunya tenim el privilegi de treballar amb organitzacions molt desenvolupades i actives”
27/07/2018
Albert Sala
“La jardineria sostenible sorgeix de la idea de fer parcs i jardins amb espècies adaptades al nostre medi per estalviar recursos externs”
12/07/2018
José T. Esquinas
"Hem de protegir les varietats locals precisament perquè tenen un valor incalculable"
29/06/2018
Quiònia Pujol i Òscar Mogilnicki
“Haver aconseguit la primera cervesa a Catalunya que porta el segell de proximitat ha estat un somni fet realitat”
15/06/2018
Alfons Vázquez Obiols
“En el nou Reglament es proposarà la prohibició de l’ús preventiu de pinsos medicamentosos”
01/06/2018
Ramon Ribot
“Encara és possible diferenciar noves línies de producte autòcton català de temporada quant al gust, olor i conservació”
18/05/2018
Jaume Casadesús
"La recerca, la innovació i la transferència del coneixement, claus per a millorar l’ús de l’aigua en l’agricultura"
21/03/2018
Marta Cerdà
“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”
06/02/2018
Gabriel Anzaldi
“Amb SimulaReg, pots millorar les teves estratègies de reg veient-ne abans els resultats i comparant-les amb les d’un expert”
28/12/2017
Ramón Carné
“La majoria de Comunitats de Regants de Catalunya són molt bones gestores de l’aigua“
17/10/2017
Arnau Queralt i Bassa
“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”
22/09/2017
Jordi Capdevila
"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"
19/07/2017
Oriol Rovira
"L'adaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"
26/06/2017
Marc Solé
"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"
07/06/2017
Carme Ruscalleda
"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"
11/05/2017
Paul Soto
"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"
28/04/2017
Pere Castells Esqué
"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"
13/04/2017
Miquel Pujol Palol
"Uns farratges de qualitat i ben fets estalvien costos i fan produir més"
25/03/2017
Marcel·lí Torras
"La millora de la gestió de la fertilització tot just comença i ha d'anar acompanyada d'un teixit tècnic"
27/01/2017
Miguel Ángel Mateo Mínguez
"Els aiguamolls i les praderies marines capturen i segresten el carboni entre 10 i 30 vegades millor que un bosc tropical"
22/11/2016
Mª Carmen Vidal Carou
"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"
23/09/2016
Carles Luz
"La fusta és un recurs natural del municipi que podem aprofitar en el nostre benefici"
05/07/2016
Olga Martín Belloso
"Afortunadament la relació entre la universitat i l'empresa és cada vegada més estreta"
21/06/2016
José Luis Rodríguez
"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"
24/05/2016
Reyes Pla Soler
"Publicacions com el Dossier Tècnic tenen incidència sobre el teixit productiu i contribueixen al desenvolupament del sector primari i l'àmbit rural"
03/05/2016
Emilia Vila
"Guanyar el Premi Ruralapps ha estat molt important perquè és un segell de qualitat i confiança"
27/04/2016
Francesc Domingo
"Consultar el Mapa de sòls pot permetre un estalvi substancial quan es realitzen analítiques"
13/04/2016
M. Lourdes Reig
"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"
30/03/2016
Joan Sanmartín Suñer
"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"
21/03/2016
Página 3 de 8
1
2
3
4
5
6
7
8
Resultados por página
5
10
20
30
50
75
Mostrando el intervalo 101 - 150 de 361 resultados.
← Primero
Anterior
Siguiente
Último →