Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Saltar al contenido
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Pau Frigola
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
05/10/2018
Vicenç Boadas
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
21/09/2018
Laia Roig
“Hem viscut molts moments inoblidables que omplen professionalment i personalment”
07/09/2018
Jordi Canaldas
“La FAD va néixer amb el repte d’aconseguir que la formació a distància fos una realitat en el món rural”
24/08/2018
Octavi Quintana-Trias
“La prioritat de PRIMA és entendre els lligams entre l’aigua, l’agricultura i l’alimentació i promoure’n una gestió integrada”
10/08/2018
Tristram Stuart i Carina Millstone
“A Catalunya tenim el privilegi de treballar amb organitzacions molt desenvolupades i actives”
27/07/2018
Albert Sala
“La jardineria sostenible sorgeix de la idea de fer parcs i jardins amb espècies adaptades al nostre medi per estalviar recursos externs”
12/07/2018
José T. Esquinas
"Hem de protegir les varietats locals precisament perquè tenen un valor incalculable"
29/06/2018
Quiònia Pujol i Òscar Mogilnicki
“Haver aconseguit la primera cervesa a Catalunya que porta el segell de proximitat ha estat un somni fet realitat”
15/06/2018
Alfons Vázquez Obiols
“En el nou Reglament es proposarà la prohibició de l’ús preventiu de pinsos medicamentosos”
01/06/2018
Ramon Ribot
“Encara és possible diferenciar noves línies de producte autòcton català de temporada quant al gust, olor i conservació”
18/05/2018
Jaume Casadesús
"La recerca, la innovació i la transferència del coneixement, claus per a millorar l’ús de l’aigua en l’agricultura"
21/03/2018
Marta Cerdà
“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”
06/02/2018
Gabriel Anzaldi
“Amb SimulaReg, pots millorar les teves estratègies de reg veient-ne abans els resultats i comparant-les amb les d’un expert”
28/12/2017
Ramón Carné
“La majoria de Comunitats de Regants de Catalunya són molt bones gestores de l’aigua“
17/10/2017
Arnau Queralt i Bassa
“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”
22/09/2017
Jordi Capdevila
"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"
19/07/2017
Oriol Rovira
"L'adaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"
26/06/2017
Marc Solé
"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"
07/06/2017
Carme Ruscalleda
"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"
11/05/2017
Paul Soto
"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"
28/04/2017
Pere Castells Esqué
"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"
13/04/2017
Miquel Pujol Palol
"Uns farratges de qualitat i ben fets estalvien costos i fan produir més"
25/03/2017
Marcel·lí Torras
"La millora de la gestió de la fertilització tot just comença i ha d'anar acompanyada d'un teixit tècnic"
27/01/2017
Miguel Ángel Mateo Mínguez
"Els aiguamolls i les praderies marines capturen i segresten el carboni entre 10 i 30 vegades millor que un bosc tropical"
22/11/2016
Mª Carmen Vidal Carou
"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"
23/09/2016
Carles Luz
"La fusta és un recurs natural del municipi que podem aprofitar en el nostre benefici"
05/07/2016
Olga Martín Belloso
"Afortunadament la relació entre la universitat i l'empresa és cada vegada més estreta"
21/06/2016
José Luis Rodríguez
"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"
24/05/2016
Reyes Pla Soler
"Publicacions com el Dossier Tècnic tenen incidència sobre el teixit productiu i contribueixen al desenvolupament del sector primari i l'àmbit rural"
03/05/2016
Emilia Vila
"Guanyar el Premi Ruralapps ha estat molt important perquè és un segell de qualitat i confiança"
27/04/2016
Francesc Domingo
"Consultar el Mapa de sòls pot permetre un estalvi substancial quan es realitzen analítiques"
13/04/2016
M. Lourdes Reig
"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"
30/03/2016
Joan Sanmartín Suñer
"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"
21/03/2016
Carles Figueras Güell
"La innovació és fruit de la curiositat i l'intent de millora"
04/03/2016
Salvador Vergés
"El PITA també reconeix l'esperit emprenedor d'una generació que s'ha hagut de reinventar arran de la crisi"
24/02/2016
Narciso Pastor Saenz
"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"
16/02/2016
Josep Maria Monfort Bolívar
"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que s'adrecen al sector agroalimentari"
28/01/2016
Jeroni Castell
"En l´alta gastronomia l´oli d'oliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"
05/01/2016
Anna Escoda
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en l'àmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"
09/12/2015
Òscar Jové Farreres
"Comença a haver-hi molts agricultors que diuen quant nitrogen volen a la seva parcel·la i el conductímetre esdevé una bona eina"
25/11/2015
Xavi Silva
"La gran revolució dels drons és aplicar una tecnologia adaptable a qualsevol cultiu i que és rendible en extensions petites"
27/10/2015
Joel Peris/Raquel Clavell
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de l'empresa"
08/09/2015
Pere Castells i Esqué
"Estem més a prop que mai d'academitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"
22/07/2015
Joan Josep Royo i Cabanes
"És imprescindible unificar millor les prioritats i els recursos, consensuar estratègies i actuar plegats"
11/07/2015
Verònica Pérez Bayerri
"Innovar és l'única manera d'estar ben posicionats al sector i complir els nivells europeus d'exigència"
29/06/2015
Anna Garriga Ripoll
"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"
29/05/2015
Jordi de Solà
"Els pagesos, quan es tracta d'un avanç que els és beneficiós, inverteixen"
07/05/2015
Xavier Espuña i Soler
"Innovar és un dels nostres objectius constants"
29/04/2015
Joan Budó
"Com a societat, hem de conservar el nostre patrimoni natural, igual que conservem el patrimoni històric o les nostres tradicions culturals"
13/04/2015
Página 3 de 7
1
2
3
4
5
6
7
Resultados por página
5
10
20
30
50
75
Mostrando el intervalo 101 - 150 de 345 resultados.
← Primero
Anterior
Siguiente
Último →