Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Segueix-nos a:
Saltar al contenido
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Sebastià Banús
"Som afortunats de tenir els calçots, un dels símbols més genuïns de la gastronomia catalana"
07/01/2015
Joan Tristany
"Veiem oportunitats de negoci en l'àrea mediterrània, el Magrib, Llatinoamèrica i Àsia"
24/12/2014
Dolors Boix i Rovira
"Crec que en el futur podrem substituir la torba per altres productes catalans"
05/12/2014
Francesc M. Obiol Reverter
"El principal avantatge de Fruit.Net és la interrelació de tot el sector productiu agrícola català per estar a l'avantguarda en l'ús de fitosanitaris"
17/11/2014
Ramón Tora i Marquilles
"Mai s'havia fet un catàleg d'estadis fenològics tan ampli com aquest"
28/07/2014
Jesús Fierro i Rugall
"L'aplicació plurifons al Leader 2014-2020 és una oportunitat per tal de crear una estratègia de desenvolupament local integrada i amb més valor afegit"
30/05/2014
Daniel Garcia Llobet
"Si disminuïm la variabilitat de les parcel·les, augmentem la producció i podem treballar per a la qualitat que ens demana el client"
21/05/2014
Joan Salvador Minguet Pla
"L'empresari agrari, abans de fer una inversió, caldria que tingués clar com es pot amortitzar i el seu finançament"
12/05/2014
Claude de Vallavieille-Pope
"La nova raça de rovell groc present a Catalunya té més virulències"
16/04/2014
Josep Mataró i Clopés
"Fa falta canviar i millorar el model de gestió de les castanyedes"
06/02/2014
Jordi Capdevila
"Un bon màrqueting és tant important com una bona producció"
13/11/2013
Francesc Batalla i Camarasa
"L'assessorament del nostre expert en nutrició és fonamental per a l'explotació"
30/10/2013
Cèsar Morin
"Els tècnics assessors han de ser una peça clau en la transferència de nous coneixements"
16/10/2013
Jordi Jané Viñals
"Les empreses de serveis energètics aporten benefici econòmic, comoditat i tranquil·litat"
08/10/2013
Salvador Samitier i Martí
"La suma de moltes petites accions per fer front al canvi climàtic dona esperances per un futur millor"
06/09/2013
Robert Rosell
"És important que tots ens impliquem en oferir un producte de qualitat"
29/07/2013
Pere Muxí Rubio
“La tòfona no deixa indiferent a ningú”
25/06/2013
Joan Viñolas i Esteva
"Una explotació és fruit de l'esforç de molta gent durant molts anys i ara patim pel futur"
05/06/2013
Ciriac Carbó Gestoso
"Creiem en la necessitat de potenciar la intercooperació"
22/05/2013
Albert Duaigües
"La majoria de les millores mediambientals comporten un estalvi econòmic"
08/05/2013
Carles Carreras
"Girona és l'única província de l'Estat que té autoritzacions a tot el cicle per poder exportar carn de porc als Estats Units"
24/04/2013
Ramon Cuadros Claria
"L'aigua és un recurs escàs que cal gestionar amb responsabilitat i coneixements agronòmics"
06/03/2013
Pep Salas i Prat
"Tothom dona per fet l'increment del preu de l'energia i si no actuem ara després pot ser massa tard"
15/02/2013
Miquel Rovira i Comas
"Cooperar és sumar, és coneixement i és aprendre a treballar amb diferents agents i entitats"
10/12/2012
Enric Martí
"L'augment del cultiu de lleguminoses és inevitable"
29/11/2012
Emili Montesinos Seguí
"El canvi climàtic és un factor molt important en la fitopatologia"
19/11/2012
Leandro Serra Pallarès
"Seafood és la gran oportunitat de convertir Barcelona en l'epicentre del mercat pesquer del sud d'Europa"
15/10/2012
Ramon Clopés
"La pressió boletaire sobre els nostres boscos ha augmentat d'una manera extraordinària i avui dia està fora de control"
09/10/2012
Jesús Ventanas Barroso
"La investigació espanyola podria convertir-se en element clau per a la competitivitat nacional"
07/09/2012
Alfons Vilarrasa i Cagigós
"La crisi no ha provocat un estalvi en seguretat alimentària sinó tot el contrari"
20/07/2012
Montserrat Soliva
"La gestió dels residus orgànics a través del sòl cal fer-la bé, evitant convertir el sòl en un abocador encobert"
12/07/2012
Venanci Grau i Marull
"Fruit.net ens ajuda a millorar la nostra oferta de producte sa i segur"
25/06/2012
Mireia Medina
"INTER2000 permet als laboratoris disposar d'un mitjà per garantir la competència tècnica i la fiabilitat dels seus resultats"
01/06/2012
Víctor Alves
"La internacionalització ens ha portat a focalitzar esforços en la generació de productes innovadors"
16/05/2012
Francesc Boronat
"L'enoturisme s'ha convertit en un recurs importantíssim"
20/04/2012
Maite Masià
"El sector primari ha reduït el seu pes com a consumidor d'energia a Catalunya"
01/03/2012
Rossend Castelló
"Cal revalorar el bosc i els productes forestals"
20/02/2012
Juan Luis Oliva de Suelves
"La situació de la caça major a Catalunya, en general, és molt bona"
10/02/2012
Hèctor Galizia
"El client sap quan està pagant un sobrecost, comprarà una vegada però potser no tornarà"
08/02/2012
José Abellán Gómez
"És necessari que existeixi un intercanvi real entre el productor del coneixement i el que l'aplica"
30/01/2012
Josep Usall
"Fruit.net és més que un projecte, és una forma de treballar"
22/11/2011
Àngels Calvo
"Un tastador ha de tenir unes habilitats fisiològiques desenvolupades però també una personalitat ferma i respectuosa"
05/08/2011
Immaculada Viñas Almenar
"És important investigar la manera d'oferir una fruita amb valor afegit perquè el producte final resulti tan satisfactori com a beneficiós"
27/07/2011
Narcís Grèbol
"Prevenir, controlar i eliminar els biofilms, contribueix a millorar la seguretat dels aliments"
11/07/2011
Xavier Pont
"El futur passa per adaptar-se als gustos d'uns clients cada vegada més exigents"
04/07/2011
Arcadi Calderó
"Optimitzem les condicions dels arbres per obtenir el màxim potencial de la fruita"
23/06/2011
Emili Montesinos Seguí
"El canvi climàtic és un factor molt important en la fitopatologia"
03/06/2011
Ferran Adrià
"La cuina no és un show, és una professió"
25/05/2011
Joan Esteve Julià
"És important la transferència tecnològica perquè l'agricultor sàpiga calibrar bé els equips i que el producte arribi a la planta sense deriva ni contaminació"
29/04/2011
Maria Àngels Oliver
"Propietats d'alguns aliments com el pH final, el color o la capacitat per retenir aigua, permeten elaborar de forma diferent determinats productes carnis"
13/04/2011
Página 4 de 7
1
2
3
4
5
6
7
Resultados por página
5
10
20
30
50
75
Mostrando el intervalo 151 - 200 de 345 resultados.
← Primero
Anterior
Siguiente
Último →